BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Πρεμιέρα για τα νέας γενιάς Lamborghini Strike Stage V που καλύπτουν κάθε ανάγκη

Η  νέα σειρά Strike αντιπροσωπεύεται από πέντε σύγχρονα μοντέλα με Stage V κινητήρα και πληθώρα επιλογών προαιρετικού εξοπλισμού, που επιτρέπουν το σχεδιασμό ενός ιδανικού τρακτέρ που καλύπτει τις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

4wd-tractors-strike-120-hd-gs-lamborghini_4_

Βασίλης Σοφός

1163
0

Με 4 τετρακύλινδρα και ένα τρικύλινδρο μοντέλο, το Strike 100 (Farmotion 35 των 2,9 λίτρων και 97 ίππων), εφοδιάζεται η γκάμα των νέων Strike της Lamborghini, η οποία προσφέρει μια λίστα προαιρετικού εξοπλισμού αναβαθμισμένη για την ανταπόκριση στις νέες ανάγκες που προκύπτουν στον γεωργικό κλάδο.



Δίπλα στο τρικύλινδρο μοντέλο στέκονται τα 4 τετρακύλινδρα μοντέλα με εύρος απόδοσης από 90 έως 120 ίππους. Τα τετρακύλινδρα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με κινητήρα Farmotion 45 χωρητικότητας 3,8 λίτρων. Το Strike 95 έχει απόδοση 90 ίππων, το Strike 105 αποδίδει 101 ίππους, ενώ το Strike 115 έχει ισχύ 110 ίππων.  Στην κορυφή της τετρακύλινδρης γκάμας βρίσκεται το Strike 125 με τους 120 ίππους. 



Διάφορα κιβώτια ταχυτήτων με μέγιστη ταχύτητα 40 χλμ./ώρα είναι διαθέσιμα για όλα τα μοντέλα, με την απλή έκδοση να φέρει μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων με 10 + 10 ταχύτητες, ενώ το πιο αναβαθμισμένο κιβώτιο ταχυτήτων είναι ένα Powershift και 60 + 60 ταχύτητες με έρπουσα και υπεραργό. 


Ανύψωση 3600 κιλά



Στον βασικό εξοπλισμό τους, τα τρακτέρ είναι εξοπλισμένα με PTO τεσσάρων ταχυτήτων (540/540E/1000/1000E) και μπορούν προαιρετικά να παρέχονται με PTO ταχύτητας εδάφους. Η υδραυλική αντλία έχει απόδοση 55 λίτρα/λεπτό, αλλά μπορεί προαιρετικά να επεκταθεί στα 90 λίτρα/λεπτό.



Τέλος, τα πίσω υδραυλικά μπορούν να ανυψώσουν 3.600 κιλά στην βασική του έκδοση, με εξαίρεση το κορυφαίο μοντέλο Strike 125 που έχει ικανότητα ανύψωσης 4.855 κιλά στον βασικό του εξοπλισμό. Το βάρος του τρακτέρ εξαρτάται από το μοντέλο. Αναλυτικά: Το Strike 95 ζυγίζει 3.950 κιλά, το Strike 100 ζυγίζει 3.800 κιλά, το Strike 105 φέρει 3.950 κιλά, το Strike 115 4.250 κιλά και το Strike 125 3.350 κιλά. 

Πολυτελής άνεση και λειτουργικότητα

Η καμπίνα παίζει καθοριστικό ρόλο στην καλή ψυχολογία και την ασφάλεια του χειριστή, λέει η εταιρεία. Γιαυτό, πρέπει να είναι άνετη και να προσφέρει ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, με εργονομικά χειριστήρια και ορατότητα του χώρου εργασίας γύρω από το τρακτέρ. Η νέα καμπίνα TopVision έχει σχεδιαστεί με επίκεντρο τον οδηγό, εξασφαλίζοντάς του τις καλύτερες δυνατές συνθήκες σε κάθε περίπτωση, προσφέροντας ένα ευχάριστο, λειτουργικό και άνετο εργασιακό περιβάλλον.



Διαθέτει υψηλή τεχνολογία, νέα υλικά ανώτερης ποιότητας, εξαιρετική ορατότητα και μια ορθολογική διάταξη ελέγχου χειριστηρίων ώστε να δημιουργεί νέα πρότυπα σε αυτή την κατηγορία μηχανημάτων. Η καμπίνα διαθέτει 4 κολόνες, που εξασφαλίζουν πολύ καλή ορατότητα, ενώ και το επίπεδο δάπεδο είναι αναπόσπαστο μέρος της καμπίνας και απομονώνεται από τη δομή του μηχανήματος. Η άνεση εξασφαλίζεται από την καινοτόμα ανάρτηση καμπίνας Silent-Block που χρησιμοποιείται σε όλα τα μοντέλα Lamborghini Strike Stage V.

Έξυπνο PTO

Το PTO λειτουργεί ηλεκτροϋδραυλικά πατώντας απλά ένα κουμπί για να εξασφαλιστεί η εμπλοκή και η απεμπλοκή με ακρίβεια σε όλες τις συνθήκες. Ένα κουμπί ελέγχου του PTO μπορεί επίσης να τοποθετηθεί στα πίσω φτερά. Οι επιλογές του πίσω δυναμοδότη PTO (540-540Ε-1000-1000Ε) δίνουν τη δυνατότητα πιο οικονομικής και αποτελεσματικής εργασίας. Η λειτουργία ECO επιτρέπει τη λειτουργία σε χαμηλότερες στροφές κινητήρα για την εκτέλεση εργασιών χαμηλότερων απαιτήσεων.

Η δυνατότητα χρήσης χαμηλότερων στροφών κινητήρα ελαχιστοποιεί την κατανάλωση και μεγιστοποιεί την απόδοση του κινητήρα, συμβάλλοντας στη μείωση του λειτουργικού κόστους. Διατίθεται επίσης η επιλογή του PTO AUTO, δηλαδή η αυτόματη εμπλοκή και απεμπλοκή του δυναμοδότη ανάλογα με τη θέση των υδραυλικών 3 σημείων. Το Ground speed PTO, σύμφωνα με την ταχύτητα του ελκυστήρα, χρησιμοποιείται σε παρελκόμενα που φέρουν άξονα, όπως ρυμούλκες και μηχανικές σπαρτικές ακριβείας. Για εργασίες που απαιτούν συνδυασμένη χρήση εμπρός και πίσω ΡΤΟ, τότε το STRIKE μπορεί να εξοπλιστεί με ηλεκτροϋδραυλικά ελεγχόμενο μπροστινό PTO 1000 στροφών.

Τα μηχανήματα της Lamborghini διαθέτει στην ελληνική
αγορά η εταιρεία ''Η ΔΗΜΗΤΡΑ'' Α.Ε. (τηλ.: 210 5155777)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία