BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η νέα γενιά των δενδροκομικών Hurlimann έφτασε στην Ελλάδα από την εταιρεία « Η Δήμητρα» Α.Ε.

Η ανανεωμένη σειρά δενδροκομικών της Hurlimann (ΧF / ΧS / ΧV) είναι ειδικά σχεδιασμένη για εργασίες σε οπωρώνες και αμπελώνες. Το κάθε μοντέλο διαφέρει ως προς το πλάτος εργασίας του με σκοπό να καλύπτει τις ανάγκες του χρήστη.

208f40615c1af620314f4e2b21d006bab8a58fd9

Βασίλης Σοφός

3079
0

Με τις συμπαγείς διαστάσεις τους, τα νέα Hurlimann (ΧF / ΧS / ΧV) θέτουν νέα σημεία αναφοράς στην ευελιξία μέσα σε έναν αμπελώνα, ενώ παράλληλα προσφέρουν ασυναγώνιστα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας του χειριστή σε οποιεσδήποτε συνθήκες, μέσω των προηγμένων χαρακτηριστικών τους, όπως η ανεξάρτητη ανάρτηση εμπρόσθιου άξονα και τα φρένα στους τέσσερις τροχούς.



Η Hurlimann προσφέρει ένα νέο επίπεδο στη δυνατότητα διαμόρφωσης του τρακτέρ, με την επιλογή του κινητήρα των τριών ή τεσσάρων κυλίνδρων και τη μεγάλη ποικιλία στα κιβώτια ταχυτήτων καθώς και τις αμέτρητες επιλογές του υδραυλικού συστήματος και το PTO. Η νέα καμπίνα προσφέρει εξαιρετική ορατότητα σε όλες τις πλευρές, ενώ η διάταξη των χειριστηρίων κάνουν πιο εύκολη την εργασία του χειριστή. Η σκληρή δουλειά γίνεται από τους πολυβραβευμένους κινητήρες FARmotion που προσφέρουν υψηλές αποδόσεις έως και 116 ίππους. Οι κινητήρες διατίθενται στις εκδόσεις FARmotion 35 των τριών κυλίνδρων και στις εκδόσεις FARmotion 45 των τεσσάρων κυλίνδρων. 



Η μείωση των ρύπων επιτυγχάνεται από τα συστήματα EGR, DOC και του DPF.

Το νέο προηγμένο σύστημα ψεκασμού Common Rail 2000 bar με μπεκ ψεκασμού 7 οπών, το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο βεντιλατέρ και η απλή συντήρηση του φίλτρου αέρα τύπου PowerCore προσφέρουν μεγαλύτερη ισχύ και ροπή με μειωμένη κατανάλωση καυσίμου. 


Η νέα οικογένεια Hurlimann (ΧF / ΧS / ΧV) είναι διαθέσιμη με δύο κιβώτια ταχυτήτων:



• 4 μηχανικές συγχρονισμένες και 3 περιοχές. Συνολικά 12 εμπρός+12 πίσω, με τελική ταχύτητα 40 χ.α.ω.

• 5 μηχανικές συγχρονισμένες και 3 περιοχές και υπεραργό ( ελάχιστη ταχύτητα 295 m/h). Συνολικά 15 εμπρός+15 πίσω με τελική ταχύτητα 40 χ.α.ω.

To Powershift 3 βαθμίδων μπορεί να προστεθεί στο κιβώτιο ταχυτήτων, προσφέρει συνολικά 45 ταχύτητες και στις δύο κατευθύνσεις οδήγησης. Για αξιόπιστη πρόσφυση και έλξη σε όλες τις συνθήκες, η κίνηση στους 4 τροχούς ελέγχεται ηλεκτροϋδραυλικά ενώ και η εμπλοκή του εμπρός και του πίσω διαφορικού είναι στο βασικό εξοπλισμό σε όλα τα μοντέλα.



Τα νέα XF, XS και XV διατίθενται με ένα ανεξάρτητο σύστημα ανάρτησης εμπρόσθιου άξονα, το οποίο εξασφαλίζει βελτιστοποιημένη απόσβεση σε σχέση με την ταχύτητα της γωνία στροφής του τρακτέρ ώστε να διασφαλιστεί η άνεση και η σταθερότητα σε όλες τις συνθήκες. Ως στάνταρ, περιλαμβάνει επίσης τις λειτουργίες Anti-dive και Anti-roll, οι οποίες βελτιώνουν σημαντικά τόσο την ασφάλεια όσο και την παραγωγικότητα.

Το Anti-dive αντισταθμίζει την ξαφνική συμπίεση της μπροστινής ανάρτησης στο φρενάρισμα για να μειώσει την απόσταση ακινητοποίησης του τρακτέρ, ενώ το Anti-roll ρυθμίζει αυτόματα τις στροφές, σκληραίνει την ανάρτηση του εξωτερικού τροχού για να διατηρεί το τρακτέρ ευθυγραμμισμένο, σταθερό και να μειώνει την κύλιση. Τα νέα XF, XS και XV διατίθενται με ένα ανεξάρτητο σύστημα ανάρτησης εμπρόσθιου άξονα, το οποίο εξασφαλίζει βελτιστοποιημένη απόσβεση σε σχέση με την ταχύτητα της γωνία στροφής του τρακτέρ ώστε να διασφαλιστεί η άνεση και η σταθερότητα σε όλες τις συνθήκες.

Στον βασικό εξοπλισμό διατίθενται επίσης οι λειτουργίες Anti-dive και Anti-roll, οι οποίες βελτιώνουν σημαντικά τόσο την ασφάλεια όσο και την παραγωγικότητα. Το Anti-dive αντισταθμίζει την ξαφνική συμπίεση της μπροστινής ανάρτησης στο φρενάρισμα για να μειώσει την απόσταση ακινητοποίησης του τρακτέρ, ενώ το Anti-roll ρυθμίζει αυτόματα τις στροφές, σκληραίνει την ανάρτηση του εξωτερικού τροχού για να διατηρεί το τρακτέρ ευθυγραμμισμένο, σταθερό και να μειώνει την κύλιση.

Τα μηχανήματα της Hürlimann διαθέτει στην ελληνική

αγορά η εταιρεία «Η Δήμητρα» Α.Ε. (τηλ. 210 5155777)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία