BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Hürlimann XF 80 Tradition: Το ιδανικό μηχάνημα για καθημερινή εργασία με 80 ίππους

Η σειρά διατίθεται με επιλογή πλάτους από 1,16 έως 1,65 m, με έκδοση καμπίνας ή πλατφόρμας και με απλό μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων ή με το κιβώτιο ταχυτήτων HML με 45+45 ταχύτητες.

2de35279b0c2e36a7466adce60c5e43fb6f13778

Βασίλης Σοφός

6529
1

Η Hürlimann έχει εξελίξει όλη της την γκάμα, με το νέο μικρού μεταξονίου XF 80 Tradition να μην αποτελεί εξαίρεση. Η σειρά XF/XS/XV 80 Tradition έχει σχεδιαστεί με σκοπό να εξασφαλίζει την υψηλή απόδοση και το χαμηλό κόστος λειτουργίας. Η μεγάλη ποικιλία επιλογών, κάνει αυτό το τρακτέρ να προσαρμόζεται κατάλληλα ανάλογα με τις ανάγκες κάθε χειριστή. 


Το μοντέλο εξοπλίζεται με τον τρικύλινδρο κινητήρα FAMotion 35 ειδικά για αγροτικές εργασίες. Το σύστημα εξάτμισης χρησιμοποιεί μόνο EGR, DOC και τεχνολογίες DPF που δεν απαιτούν περιοδική συντήρηση και την συμπλήρωση πρόσθετων υγρών (AdBlue). Αυτό, σε συνδυασμό με το εκτεταμένο διάστημα σέρβις λαδιού και την υψηλή απόδοση καυσίμου λόγω της υψηλής πίεσης Common Rail, κάνει το τρακτέρ εξαιρετικά οικονομικό στη συντήρηση. 




Αναφορικά με τη μετάδοση, υπάρχει μια επιλογή από διαφορετικές εκδόσεις, επιτρέποντας στους πελάτες να επιλέξουν είτε το συμβατικό μηχανικό είτε το υδραυλικό κιβώτιο ταχυτήτων. Σε κάθε περίπτωση, το κιβώτιο 5 σχέσεων μπορεί να είναι διαμορφωμένο είτε ως μηχανικό (παρέχοντας έναν συνολικό αριθμό ταχυτήτων 30+15) ή ως Powershift με 45 διαθέσιμες ταχύτητες εμπρός και 45 πίσω.

Καλή θέση οδήγησης


Η καμπίνα που εξοπλίζει τα τρακτέρ XF/XS/XV 80 Tradition προσφέρει εξαιρετικά επίπεδα ορατότητας προς κάθε κατεύθυνση, χάρη στη δομή των 4 θέσεων. Υψηλά επίπεδα άνεσης εξασφαλίζονται από τον κλιματισμό και το κάθισμα οδηγού με πνευματική ανάρτηση, ενώ μία πρακτική βάση για smartphone με 2 θύρες USB διευκολύνει την καθημερινή εργασία.

Η ευρύτερη έκδοση διατίθεται ακόμη και με ένα ανοιχτή πλατφόρμα και αναδιπλούμενο ROPS 2 θέσεων. 
Υπάρχουν 3 διανομείς με ρυθμιστή ροής και έναν ελεύθερης επιστροφής. Διατίθεται στάνταρ στο πίσω μέρος του τρακτέρ, ενώ έως και 4 διπλοί υδραυλικοί ενδιάμεσοι ζεύκτες με πρόσθετο ενδιάμεσο είναι διαθέσιμοι προαιρετικά.

Οι ζεύκτες τροφοδοτούνται είτε από αντλία 54 λ./λ. είτε από σύστημα διπλής αντλίας με δυνατότητα παροχής έως και 64 λ./λ. Ανεξάρτητα από την απόδοση της αντλίας, το υδραυλικό σύστημα διεύθυνσης τροφοδοτείται από ένα δευτερεύον σύστημα εντελώς ανεξάρτητο από το κύριο υδραυλικό σύστημα που τροφοδοτεί τους διανομείς και τους ανυψωτές. 


Ως εναλλακτική λύση στον συμβατικό μπροστινό άξονα περιστροφής, το XF/XS/XV 80 Tradition διατίθεται με μπροστινό άξονα με ανεξάρτητη αρθρωτή τετράπλευρη ανάρτηση και ενεργό έλεγχο απόσβεσης, που βελτιστοποιεί την άνεση, την ασφάλεια και τη χωρητικότητα.

Στον στάνταρ εξοπλισμό διατίθενται φρένα και στους τέσσερις τροχούς, ενώ η λειτουργία Auto 4WD είναι διαθέσιμη προαιρετικά και κάνει τις στροφές στο κεφαλάρι πιο γρήγορες και λιγότερο κουραστικές. Συνολικά πλάτη: από 1,45 έως 1,65 μ. για το XF Tradition, από 1,26 έως 1,47 μ. για το XS Tradition και 1,16 έως 1,31 μ. για το XV Tradition .

Τα μηχανήματα της Hürlimann διαθέτει στην ελληνική
αγορά η εταιρεία «Η Δήμητρα» Α.Ε. (τηλ. 210 5155777)

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

12-12-2022 16:12Πχ

Όλα καλά αλλά η Δήμητρα υπηρεσίες κάτω πολύ κάτω του μηδενος

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία