BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Οι σύγχρονες επιλογές τρακτέρ Lamborghini ενόψει των νέων Σχεδίων Βελτίωσης

H εταιρεία «Η Δήμητρα» Α.Ε. φέτος συμπληρώνει τα 67 χρόνια συνεχούς δυναμικής παρουσίας στο χώρο των αγροτικών μηχανημάτων, καθώς προσβλέπει σε δυναμική συμμετοχή στα υπό εξέλιξη Σχέδια Βελτίωσης, παρέχοντας στους πελάτες της άμεση τεχνική υποστήριξη μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου αντιπροσώπων και συνεργείων που διαθέτει.

4wd-tractors-spire-v-100-ls-lamborghini_6_

3112
2

Με αφορμή τα 67 χρόνια επιτυχούς δραστηριότητας στην ελληνική αγορά, «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» Α.Ε., απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που την στήριξαν και συνεργάστηκαν μαζί της, όλα αυτά τα χρόνια. Στοχεύοντας στο μέλλον, συνεχίζει δυναμικά παρότι η φετινή χρονιά παρουσίασε νέες πρωτοφανείς προκλήσεις. Το 2022 συμπληρώνει τον συμβολικό αριθμό 7.500 συνολικών πωλήσεων σε τρακτέρ Lamborghini στην ελληνική αγορά. Μια μακρά πορεία 46 ετών που δεν απαιτεί συστάσεις.

Ισχυρά, σκληρά και αξιόπιστα, τα τρακτέρ της Lamborghini απευθύνονται σε ανθρώπους που βλέπουν στο μέλλον και προσδοκούν να μεγιστοποιήσουν την απόδοση των καλλιεργειών τους. Σημειώνεται εδώ πως «Η Δήμητρα» Α.Ε. συνεργάζεται με την Τράπεζα Eurobank Ergasias Α.Ε., προσφέροντας δυνατότητα χρηματοδότησης, μέσω προγράμματος της Τράπεζας, της αγοράς του επαγγελματικού εξοπλισμού που χρειάζεται κάθε αγροτική επιχείρηση. Αναφορικά τώρα με την γκάμα των τρακτέρ Lamborghini, που προσφέρει η εταιρεία στον τομέα της δενδροκομίας-αμπελουργίας, ξεχωρίζουν τα εξής:

Sprint 50/60 Stage V

Το νέο Sprint διαθέτει τετρακύλινδρους κινητήρες Stage V 2,2 λίτρων της Perkins και αποδίδει 51 ίππους (Sprint 50) και 59 ίππους (Sprint 60). Είναι εξοπλισμένo με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 12 εμπρός/12 πίσω, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό εφοδιάζεται και με κιβώτιο 16/16. Τα δύο κιβώτια ταχυτήτων προσφέρουν μέγιστη ταχύτητα 30 χλμ/ώρα. Στον βασικό εξοπλισμό διατίθεται το σύστημα PTO (540 σ.α.λ.) καθώς επίσης και το PTO 540/1000 σ.α.λ.



H μηχανική υδραυλική αντλία έχει ρυθμό ροής 30 λίτρα ανά λεπτό, ενώ η ανυψωτική ικανότητα ανέρχεται στα 1.200 κιλά. Ισχυρά, σκληρά και αξιόπιστα, τα τρακτέρ της Lamborghini, ανταποκρινόμενα συνεχώς στις προκλήσεις της σύγχρονης γεωργίας, απευθύνονται σε ανθρώπους που βλέπουν στο μέλλον και προσδοκούν να μεγιστοποιήσουν την απόδοση των καλλιεργειών τους.

Spire F/S/V 80 Target – Stage V

Η σειρά Spire F/S/V Target έχει σχεδιαστεί με σκοπό να εξασφαλίζει την υψηλή απόδοση και το χαμηλό κόστος λειτουργίας. Η μεγάλη ποικιλία επιλογών, κάνει αυτό το τρακτέρ να προσαρμόζεται κατάλληλα ανάλογα με τις ανάγκες κάθε χειριστή. Αυτή η σειρά διατίθεται με επιλογή πλάτους από 1,16 έως 1,65 μ., με έκδοση καμπίνας ή πλατφόρμας και με απλό μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων ή με το κιβώτιο ταχυτήτων HML με 45+45 ταχύτητες. Το μικρό μεταξόνιο προσφέρει τα μέγιστα επίπεδα ευελιξίας. Κινείται από τον νέο τρικύλινδρο κινητήρα FAMotion 35 που χρησιμοποιεί μόνο EGR, DOC και τεχνολογίες DPF που δεν απαιτούν περιοδική συντήρηση και την συμπλήρωση πρόσθετων υγρών (AdBlue).



Η μετάδοση πραγματοποιείται από ένα κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων που μπορεί να είναι διαμορφωμένο είτε μηχανικό (παρέχοντας έναν συνολικό αριθμό ταχυτήτων 30+15) ή με 3 Powershift, με 45 διαθέσιμες ταχύτητες εμπρός και 45 πίσω. Ανεξάρτητα από την απόδοση της αντλίας, το σύστημα διεύθυνσης τροφοδοτείται από ένα δευτερεύον σύστημα εντελώς ανεξάρτητο από το κύριο υδραυλικό σύστημα που τροφοδοτεί τις παροχές υδραυλικών και το σύστημα ανύψωσης των 3 σημείων.

Spire F Platform 95/105/115 – Stage V

Αυτά τα 3 νέα μοντέλα αντικαθιστούν τα Spire F Stage IIIB και Spire F Target Stage IIIB, προσφέροντας πολλές νέες δυνατότητες και βελτιώσεις. Οι καμπύλες ισχύος όλων των μοντέλων έχουν βελτιωθεί όσον αφορά την απόδοση ισχύος και ροπής και το κορυφαίο μοντέλο διαθέτει την εντυπωσιακή ισχύ των 116 ίππων. Για τη διασφάλιση μεγαλύτερης διάρκειας εργάσιμων ωρών, η χωρητικότητα της δεξαμενής καυσίμου έχει αυξηθεί στα 82 λίτρα.



Η μετάδοση έχει βελτιωθεί προσθέτοντας 3 νέες επιλογές κιβωτίων ταχυτήτων ενώ και η θέση οδήγησης έχει επανασχεδιαστεί πλήρως: μια πλευρική κονσόλα ομαδοποιεί τα κύρια χειριστήρια εξασφαλίζοντας στον οδηγό μια εργονομικά διαμορφωμένη θέση εργασίας. Τέλος, το υδραυλικό σύστημα έχει αναβαθμιστεί με ένα νέο σύστημα διπλής αντλίας που μπορεί να αποδώσει έως και 68 λ./λ. Τα βασικά εξαρτήματα του τρακτέρ, όπως ο κινητήρας, το κιβώτιο ταχυτήτων, ο εμπρός και πίσω άξονας, έχουν σχεδιαστεί πλήρως από τους μηχανικούς της Lamborghini προσφέροντας ένα συμπαγές σύνολο ικανό να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού χειριστή.

Spire F Trend 70/80 – Stage V

Η σειρά αυτή αποτελείται από δυο μοντέλα που είναι ιδανικά για καθημερινή εργασία σε αμπελώνες και οπωρώνες, το SPIRE F Trend 70 (66 ίππων) και SPIRE F Trend 80 (76 ίππων). Το νέο Spire F Trend προσφέρεται με κινητήρες FarMotion 35, turbo-intercooler. Ένας ακούραστος και ανθεκτικός κινητήρας με μειωμένους ρύπους και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα EGR που ανακυκλώνει τους ρύπους μόνο όταν αυτό χρειάζεται, στις απαραίτητες ποσότητες και με καταλύτη DOC στα πρότυπα των κανονισμών της φάσης κινητήρων Stage V.



Η απλή σε χρήση μηχανική συγχρονισμένη ρεβέρσα είναι διαθέσιμη σε όλα τα μοντέλα για την αλλαγή κατεύθυνσης με ένα μοχλό. Η δυνατότητα εργασίας με την κατάλληλη ταχύτητα στον οπωρώνα και τον αμπελώνα είναι ζωτικής σημασίας για αυτό και η νέα σειρά Spire F Trend είναι διαθέσιμη με 5 μηχανικές συγχρονισμένες ταχύτητες σε 3 περιοχές και συνολικό αριθμό 15 εμπρός + 15 Πίσω. Το μηχανικό σύστημα ανύψωσης προσφέρεται με ανυψωτική ικανότητα έως 3050 κιλά και οι αναμονές του υδραυλικού συστήματος φτάνουν τις 6.

Lamborghini Spire F, S, V – Stage V

Η νέα σειρά SPIRE F / S / V είναι ειδικά σχεδιασμένη για εργασία σε περιβόλι, αμπελώνα και σε εργασίες διαμόρφωσης αστικού πρασίνου. Το κάθε μοντέλο διαφέρει ως προς το πλάτος εργασίας του με σκοπό να καλύπτει τις ανάγκες του χρήστη. Με τις συμπαγείς διαστάσεις τους, τα νέα Spire F, S και V θέτουν νέα σημεία αναφοράς στην ευελιξία μέσα σε έναν αμπελώνα, ενώ παράλληλα προσφέρουν ασυναγώνιστα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας του χειριστή σε οποιεσδήποτε συνθήκες, μέσω των προηγμένων χαρακτηριστικών τους, όπως η ανεξάρτητη ανάρτηση εμπρόσθιου άξονα και τα φρένα στους τέσσερις τροχούς.



Η σκληρή δουλειά γίνεται από τους πολυβραβευμένους κινητήρες FARmotion που προσφέρουν υψηλές αποδόσεις έως και 116 ίππους. Οι κινητήρες διατίθενται στις εκδόσεις FARmotion 35 των 3 κυλίνδρων και στις εκδόσεις FARmotion 45 των 4 κυλίνδρων. Επίσης, προσφέρονται με μηχανική ή ηλεκτροϋδραυλική ρεβέρσα και κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων με δυνατότητα αυξομείωσης απλά με το πάτημα ενός κουμπιού χωρίς τη χρήση του συμπλέκτη. Η νέα καμπίνα κατηγορίας 4 προσφέρει εξαιρετική ορατότητα σε όλες τις πλευρές.

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

09-01-2023 12:12Αγροτης

Ενταξει,τωρα μας πεισατε για τα λαμπορκινι.τρακτερ γ διαλογης ολες αυτες οι μαρκες σε .....ινι, λαντινι,ρουτζερινι κ.λ.π.ιαπωνας δεν ειναι.αχρηστο αρθρο και διαφημιση.

Απάντηση Συνολικές απαντήσεις (1)
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία