BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ψηφιακές συμβουλές στο τερματικό των John Deere και Nutrien Ag Solutions

Η John Deere και η Nutrien Ag Solutions ανακοινώνουν την κυκλοφορία της πλατφόρμας Advanced Digital Connectivity, μιας λύσης που έρχεται από κοινού, για να βοηθήσει τον παραγωγό στο τομέα του εφοδιασμού, της εφαρμογής εισροών, της γεωργίας ακριβείας και των αγρονομικών συμβουλών.

file

Βασίλης Σοφός

241
0

Η Nutrien Ag Solutions Inc. και η John Deere ανακοίνωσαν από κοινού την κυκλοφορία προηγμένης ψηφιακής συνδεσιμότητας μεταξύ του John Deere Operations Center και της πλατφόρμας Nutrien Ag Solutions Digital Hub. Αυτή η συνδεσιμότητα επιτρέπει και στις δύο εταιρείες να εξυπηρετούν καλύτερα τους καλλιεργητές βελτιστοποιώντας τα logistics και επιτρέποντας την απρόσκοπτη μεταφορά γεωπονικών συστάσεων μεταβλητού ποσοστού στον εξοπλισμό τους για εκτέλεση.

Επιπλέον, οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν πολυετή δέσμευση για εμβάθυνση της ολοκλήρωσης και από κοινού ανάπτυξη εξορθολογισμένων λύσεων, ώστε οι καλλιεργητές να μπορούν να επωφεληθούν ευκολότερα από την τεχνολογία γεωργίας ακριβείας.

«Αυτός ο συνδυασμός βελτιστοποιημένης εφοδιαστικής αλυσίδας και ενεργοποίησης τεχνολογίας μεταβλητού ποσοστού επιτρέπει στους καλλιεργητές να συνειδητοποιήσουν τα βελτιωμένα αγρονομικά αποτελέσματα», λένε οι δύο εταιρείες. Οι παραγωγοί ελέγχουν το επίπεδο πρόσβασης στα δεδομένα στον λογαριασμό τους John Deere Operations Center και μπορούν να μοιραστούν την πρόσβαση με το Digital Hub της Nutrien Ag Solutions, όπου οι σύμβουλοι Nutrien Crop μπορούν να δημιουργήσουν προσαρμοσμένες προτάσεις.



Η ενσωμάτωση με τα εργαλεία logistics του Operations Center PRO βελτιώνει επιπλέον την αποτελεσματικότητα αποστολής εξοπλισμού και την ασύρματη μετάδοση εντολών εργασίας στην καμπίνα. Αυτό οδηγεί στη χρήση των σωστών προϊόντων, με το σωστό ποσοστό, στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή στα χωράφια.

«Η Nutrien Ag Solutions έχει δεσμευτεί να είναι ο πάροχος αγρονομικών λύσεων που εστιάζει στον παραγωγό και αυτή η συνεργασία ενισχύει αυτήν την υπηρεσία μεταμορφώνοντας περαιτέρω τον τρόπο με τον οποίο υποστηρίζουμε και ψηφιακά αλληλεπιδρούμε με τους καλλιεργητές μας», δήλωσε ο David Elser της Nutrien Ag Solutions. «Η τεχνογνωσία που φέρνει η John Deere σε λύσεις εξοπλισμού, συνδεσιμότητας και διαχείρισης στόλου επιτρέπει στους συμβούλους καλλιεργειών να έχουν βελτιωμένη πρόσβαση σε δεδομένα και να παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες στους καλλιεργητές μέσω του Nutrien Ag Solutions Digital Hub».

Η Deanna Kovar, Αντιπρόεδρος Συστημάτων Παραγωγής της John Deere, προσθέτει: «Το John Deere Operations Center είναι η κορυφαία πλατφόρμα ψηφιακής γεωργίας για τους καλλιεργητές παγκοσμίως με περισσότερες από 200 συνδεδεμένες εταιρείες λογισμικού που παρέχουν απρόσκοπτες συνδέσεις με αξιόπιστους συμβούλους. Πρόσφατα εγκαινιάσαμε το επαγγελματικό μας επίπεδο Operations Center για να παρέχουμε στους παρόχους υπηρεσιών λύσεις αποστολής και υλικοτεχνικής υποστήριξης για τους στόλους τους, ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή του εξοπλισμού. Είμαστε στην ευχάριστη θέση όπου η Nutrien Ag Solutions συνεργάζεται με το Operations Center PRO για τη λύση διαχείρισης των λειτουργιών της στη Βόρεια Αμερική και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά μαζί τους για να δημιουργήσουμε από κοινού μια ακόμη καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εμπειρία στο μέλλον που θα ωφελήσει τους καλλιεργητές».

Το Operations Center PRO Dispatch της John Deere είναι μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης αποστολής και παραγγελιών εργασίας που είναι ενσωματωμένη στα περισσότερα συστήματα back-office κορυφαίων πωλητών. Επιτρέπει στους διαχειριστές στόλου να βλέπουν τον εξοπλισμό, την τοποθεσία και την κατάσταση της προσφοράς σε πραγματικό χρόνο, να αναλύουν την παραγωγικότητα των μηχανημάτων και να παρέχουν υπηρεσίες διαχείρισης δεδομένων στους καλλιεργητές.

Από την άλλη σκοπιά, το Digital Hub της Nutrien Ag Solutions επιτρέπει στους καλλιεργητές να συνεργάζονται ψηφιακά με τον σύμβουλο Nutrien Crop, να βλέπουν γεωπονικά σχέδια, καθώς και να κάνουν ευκολότερες αγορές και πληρωμές εισροών καλλιεργειών στο διαδίκτυο.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία