BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τη νέα σειρά τρακτέρ Compax λανσάρει η Zetor σε συνεργασία με την VST

Τα μικρά τρακτέρ της Zetor, με παρουσία μόλις δύο ετών στην αγορά, ανανεώνονται και πλέον αποτελούν προϊόν συνεργασίας Zetor και VST, με την τελευταία να θεωρείται μία από τις καλύτερες ινδικές κατασκευάστριες εταιρείες. Τα μοντέλα είναι τρία, με απόδοση από 18 έως 37 ίππους.

Zetor-Compact-2023

6571
0

Η Zetor επεκτείνει την γκάμα των μικρών τρακτέρ της με την προσθήκη τριών νέων μοντέλων, τα οποία αποτελούν προϊον συνεργασίας με τη VST Tillers Tractors. Το μοντέλο CL20 (18,5 ίπποι) και το στάνταρ CL26 έχουν χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, ενώ το ελαφρώς μεγαλύτερο CL26 Plus έχει οκτώ ταχύτητες και 50% μεγαλύτερη ικανότητα ανύψωσης στα 765 κιλά. Τα μοντέλα των 24 ίππων διαθέτουν επίσης τετρακύλινδρο κινητήρα σε αντίθεση με τους τρεις κυλίνδρους του μικρότερου μηχανήματος.



Οι κινητήρες είναι σχεδιασμένοι από τη Mitsubishi και το μικρότερο μοντέλο φαίνεται να χρησιμοποιεί τον κινητήρα K3C που κατασκευάστηκε από τη VST, αν και υπάρχουν λίγες πληροφορίες για τη μεγαλύτερη μονάδα. Ο Petr Konstacky, διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Zetor Tractors σημειώνει ότι «κατά την επέκταση της σειράς Compax, βασίσαμε τα νέα τρακτέρ κυρίως στην εμπειρία και τις επιθυμίες των πελατών μας, ώστε να ανταποκρίνονται στις τρέχουσες απαιτήσεις τους στο χώρο εργασίας».



«Η νέα διευρυμένη σειρά μοντέλων προσφέρει τώρα μια εξίσου ευρεία επιλογή μηχανημάτων τόσο για επαγγελματίες όσο και για χομπίστες.» Ποια είναι η VST; Η VST Tillers Tractors Ltd., ιδρύθηκε το 1965 ως μέρος του ομίλου VST, ο οποίος ιδρύθηκε το 1911 από τον Sri.V.S.Thiruvengadaswamy Mudaliar.



Αυτή είναι η τρίτη χρονιά συνεργασίας μεταξύ των δύο κατασκευαστών. Το πρώτο αποτέλεσμα της κοινοπραξίας ήταν ένα νέο τρακτέρ σχεδιασμένο ειδικά για την ινδική αγορά, που παρουσιάστηκε το περασμένο φθινόπωρο στο CII Agro Tech India 2020. Αυτά τα νέα μοντέλα Compax παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά την περασμένη εβδομάδα στη διεθνή γεωργική έκθεση AGROmashEXPO στην Ουγγαρία και θα παρουσιαστούν σε άλλους χώρους τους επόμενους μήνες.

agriland

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Zetor
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία