BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η Kverneland επενδύει σε νέα ρομπότ AGV για τα εργοστάσιά της

Ο όμιλος Kverneland θέλει να αποδείξει τη δέσμευσή του τόσο στην τεχνολογία όσο και στην υγεία και την ασφάλεια με τα ρομπότ AGV, που όχι μόνο ενισχύουν την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα, καθώς πλοηγούνται αυτόνομα με τη χρήση αισθητήρων και προηγμένου λογισμικού, αλλά προάγουν επίσης ένα ασφαλέστερο και υγιέστερο περιβάλλον εργασίας στις μονάδες παραγωγής.

Kverneland-Group-invests-in-new-AGV-robots-as-part-of-its-focus-on-safety-and-efficiency

Βασίλης Σοφός

126
0

Επενδύοντας σε ένα νέο στόλο ρομπότ AGV στο εργοστάσιο Klepp στη Νορβηγία και μετά από ενδελεχείς δοκιμές, ο διευθυντής αποθήκης Heine Vigre σημειώνει ότι τα νέα ρομπότ AGV (automated Guided Vehicle) στο εργοστάσιο Klepp του ομίλου Kverneland έχουν εγκατασταθεί με επιτυχία.

Τα ρομπότ είναι υπεύθυνα για τη μεταφορά έως και 1000 κιλών υλικού από την είσοδο στην έξοδο στο εργοστάσιο Kverneland Group Klepp, το οποίο παράγει τα γνωστά άροτρα για παγκόσμια διανομή.

«Πρώτα η ασφάλεια είναι η σημαντικότερη αξία μας», συνεχίζει ο Heine Vigre. Τα νέα ρομπότ AGV θα μειώσουν τον κίνδυνο ατυχημάτων και τραυματισμών, καθώς είναι εξοπλισμένα με προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και μπορούν να λειτουργούν σε επικίνδυνα περιβάλλοντα. Αυτό θα συμβάλει στη δημιουργία ενός ασφαλέστερου εργασιακού περιβάλλοντος για τους εργαζόμενους, καθώς τα ρομπότ σταματούν αυτόματα αν κάτι βρεθεί στο δρόμο τους.

Αυτά τα ρομπότ δεν έχουν συμβάλει μόνο στη βελτίωση της ασφάλειας, αλλά έχουν επίσης απελευθερώσει πόρους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε άλλα σημεία της αποθήκης. Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο είναι ότι τα ρομπότ αύξησαν την ακρίβεια και βελτιστοποίησαν τις τρέχουσες εργασίες.

Η παραγωγικότητα αυξήθηκε ως αποτέλεσμα της δυνατότητας να χειρίζονται αυτές τις εργασίες με αποτελεσματικό τρόπο. Με την εγκατάσταση αυτών των ρομπότ, ο όμιλος Kverneland επιδεικνύει, όπως αναφέρθηκε, τη δέσμευσή του να παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας για τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο, καθώς και την αφοσίωσή του στην τεχνολογία, την καινοτομία και την ψηφιοποίηση.

world-agritech

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία