BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ανανεωμένα και ισχυρά τα XB 95 -125 της Hurlimann

Η σύγχρονη καμπίνα υψηλής ορατότητας TopVision διαθέτει A/C και φίλτρο άνθρακα ενώ η αυξημένη παραγωγικότητα των νέων κινητήρων FARMotion 35 και 45 που φέρει το νέο XB, είναι σε υψηλά επίπεδα.

Hurli-XB-2_2

1618
0

Η νέα σειρά Hurlimann XB Stage V αντιπροσωπεύει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε ασφάλεια, ποιότητα, απόδοση, χαμηλό κόστος χρήσης και άνεση. Τα νέα μοντέλα Hurlimann XB Stage V χαρακτηρίζονται από απαράμιλλη φινέτσα, επιτρέποντας στους κατόχους τους μια επιπλέον πινελιά που κάνει τη διαφορά σε κάθε περίσταση.



Προσφέρονται με κινητήρες Stage V σε 3 ή 4 κυλίνδρους και 5 διαφορετικά μοντέλα από 95 έως 126 ίππους. Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της σειράς είναι οι χαμηλές στροφές κινητήρα των 2200 στροφών, η απλή συντήρηση και η υψηλή απόδοση, που επιτυγχάνονται με το σύστημα ψεκασμού Common Rail 2000 bar.

Το νέο XB διατίθεται με Μηχανική συγχρονισμένη (LS) καθώς και με Ηληκτρουδραυλική ρεβέρσα (GS) και σύστημα STOP&GO, το οποίο ενισχύει την απόδοση του τρακτέρ και μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα ακόμη και σε στενούς χώρους. Διαθέτει στη βασική έκδοση κιβώτιο ταχυτήτων με HI-LO ή HML & Powershift, με ταχύτητες έως 60 εμπρός και 60 πίσω.



Το υδραυλικό σύστημα ανυψωτικής ικανότητας έως 5.400 κιλών ελέγχεται μηχανικά ή ηλεκτρονικά. Οι επιλογές του πίσω δυναμοδότη PTO (540,540E,1000,1000E), δίνουν τη δυνατότητα οικονομικής και αποτελεσματικής εργασίας, με τα νέα XB να προσφέρουν συνολικά ασφάλεια, ποιότητα απόδοσης, άνεση και χαμηλό κόστος χρήσης. Είναι ένα τρακτέρ έτοιμο να καλύψει τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.

Τα βασικά χαρακτηριστικά εν συντομία:

• Κινητήρας FARmotion 35 και 45, common Rail, Stage V

• 5 διαφορετικά μοντέλα από 95 έως 126 ίππους

• Μηχανική συγχρονισμένη (LS) ή Ηλεκτρουδραυλική ρεβέρσα (GS) με σύστημα STOP&GO

• Κιβώτιο ταχυτήτων με HI LO ή HML& Powershift, έως 60 εμπρός και 60 πίσω.

• Πίσω υδραυλικό με δυνατότητα ηλεκτρονικού ελέγχου και ανυψωτική ικανότητα έως 5.400 κιλά

• Αντλία 55 ή 90 λ./λ. και έως 8 παροχές υδραυλικών.

• Νέα καμπίνα TopVision, υψηλής ορατότητας με A/C και φίλτρα άνθρακα.

Η νέα σειρά XB αντιπροσωπεύει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε ασφάλεια, ποιότητα, απόδοσης, χαμηλό κόστος χρήσης και άνεση. Πέντε μοντέλα με πληθώρα επιλογών προαιρετικού εξοπλισμού που επιτρέπουν το σχεδιασμό ενός ιδανικού τρακτέρ που καλύπτει τις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Τα μηχανήματα της Hürlimann διαθέτει στην ελληνική αγορά η εταιρεία "Η ΔΗΜΗΤΡΑ" Α.Ε (210 5155777). Περισσότερες πληροφορίες στο www.demeter.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία