BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Διπλάσιος τζίρος μέσα στην 7ετία για τη Stihl Hellas με αιχμή την ελιά

Το ορόσηµο των 25 ετών από την ίδρυσή της γιόρτασε η Stihl Hellas, η οποία πέτυχε ανάπτυξη και διπλασιασµό κερδών τα τελευταία 7 έτη, µε τα επαναφορτιζόµενα εργαλεία και τα ειδικά µηχανήµατα για τη δενδροκοµία της χώρας µας, να βρίσκονται στο επίκεντρο της ανάπτυξης της εταιρείας.

15_01

Γιώργος Κοντονής

260
0

Τα εύσηµα µάλιστα γι’ αυτή την επίδοση, απέδωσε η ίδια η πρόεδρος Πωλήσεων και Marketing της εταιρείας Stihl, Sarah Gewert, η οποία βρέθηκε στο χώρο της εορταστικής εκδήλωσης το Σάββατο 11 Σεπτεµβρίου στο ξενοδοχείο Athens Heritage Package για το σηµαντικό αυτό event, κάνοντας λόγο για µία «τεράστια ανάπτυξη».

«Για εµάς αυτό είναι µια πολύ µεγάλη επιτυχία. Με τιµά να βρίσκοµαι εδώ και να είµαι µέρος του, να γνωρίζω όλους αυτούς τους ανθρώπους», ανέφερε σε δηλώσεις της στην Agrenda η κα.  Gewert. Η ίδια πρόσθεσε πως για τη Stihl ο κλάδος της ελιάς είναι ιδιαίτερα σηµαντικός, αναφερόµενη στην κυκλοφορία ενός νέου ελαιοραβδιστικού µε µπαταρία. «Προσπαθούµε να κυκλοφορήσουµε περισσότερα εργαλεία γι’ αυτή την αγορά, όπως τα µικρά κλαδευτικά πριόνια, αλλά και το ψαλίδι κλαδέµατος. Υπάρχουν πολλά εργαλεία που σκοπεύουµε να φέρουµε για να υποστηρίξουµε στο έργο τους τους ελαιοκαλλιεργητές», πρόσθεσε το υψηλόβαθµο στέλεχος της εταιρείας τονίζοντας παράλληλα πως ο πρωτογενής τοµέας είναι πολύ κοντά στην καρδιά της Stihl.

Για το άρτια οργανωµένο πιστοποιηµένο δίκτυο αντιπροσώπων στην Ελλάδα και στην Κύπρο, µίλησε από την πλευρά του ο Ηλίας Ραβάνης CEO της Stihl Hellas, στο οποίο οφείλεται η επίτευξη του διπλασιασµού των κερδών της εταιρείας µέσα στην επταετία, ξεπερνώντας τα δύσκολα χρόνια της Ελλάδας, της οικονοµικής κρίσης. Παράλληλα, συµφώνησε µε την κα.  Gewert πως τα επαναφορτιζόµενα µηχανήµατα οδηγούν την τεχνολογία του µέλλοντος. «Πολλά νέα µοντέλα υπάρχουν και θα έρθουν από την εταιρεία µας. Στα επαναφορτιζόµενα είναι οι µεγάλες επενδύσεις και είναι δεδοµένο ότι στο µέλλον όλοι θα πρέπει να χρησιµοποιούν τέτοιου είδους εργαλεία», ανέφερε ο κ. Ραβάνης. Σε ερώτηση για το ποιον κλάδο της γεωργίας ξεχωρίζει αυτή την περίοδο ως τον πιο δυναµικό για την Stihl, αναφέρθηκε στην ελαιοκοµία και ειδικότερα στη βιολογική καλλιέργεια, κάνοντας αναφορά και στα επιδοτούµενα µηχανήµατα για την ελιά όπως οι θρυµµατιστές της εταιρείας. «Είναι πάρα πολύ σηµαντικό να µπορέσουµε να παράγουµε το σωστό ελαιόλαδο. Έχουµε δει ότι τα τελευταία χρόνια η τιµή έχει αυξηθεί κατά πολύ. Πιστεύουµε ότι µε τα προϊόντα που έχουµε, επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσµα», πρόσθεσε ο κ. Ραβάνης.

Ευρύ δίκτυο Stihl Hellas σε όλη τη χώρα

Η Stihl  Hellas, διανέµει µηχανοκίνητα εργαλεία για τη δασοκοµία και τη γεωργία, για την κηπουρική και τον κατασκευαστικό κλάδο. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων συµπληρώνεται από τεχνολογία µπαταριών, ψηφιακές λύσεις, ροµποτική και τεχνητή νοηµοσύνη, αποτελώντας τον πιο δυνατό σύµµαχο του επαγγελµατία αλλά και του οικιακού χρήστη.

Με πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά από το 1998,  διαθέτει ένα ισχυρό δίκτυο 300 πιστοποιηµένων αντιπροσώπων, που συνεχώς επεκτείνεται, ενώ την τελευταία πενταετία ανέλαβε την αγορά της Κύπρου µε αποτέλεσµα φέτος να δηµιουργήσει και το δικό της υποκατάστηµα στην Λευκωσία. Μέσα από µια σχέση εµπιστοσύνης  και µε έµφαση στην τεχνογνωσία το δίκτυο της διακρίνεται για την άρτια τεχνική εξειδίκευση και καθοδήγηση προς τον τελικό καταναλωτή, προσφέροντας τα πιο καινοτόµα µηχανήµατα και πρωτοποριακές υπηρεσίες, τοποθετώντας πάντα τις ανάγκες του στην πρώτη γραµµή.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία