Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Profi

Τα πρόσωπα πίσω από τις δουλειές που ξεχώρισαν στη φετινή Agrotica

Σε κάθε Agrotica, κάποιοι, για κάποιο λόγο ξεχωρίζουν. Ειδικά στον κλάδο των αγροτικών µηχανηµάτων, όπου η δοµή των επιχειρήσεων είναι πολύ προσωποκεντρική, οι άνθρωποι που έχουν τον τελευταίο λόγο στη στρατηγική προώθησης των µεγάλων σηµάτων στην ελληνική αγορά, τυγχάνουν ιδιαίτερης αναγνώρισης. Χριστόδουλος Μποζατζίδης, Θανάσης Κουϊµτζής, Βάσω Αποστολοπούλου, Γιάννης Βεβελάκης και Παναγιώτης Χαμακιώτης έκλεψαν, αυτή τη φορά, την παράσταση.

Τα πρόσωπα πίσω από τις δουλειές που ξεχώρισαν στη φετινή Agrotica

0
0

Η Agrenda που κυκλοφορεί το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου φιλοξενεί αναλυτικό ρεπορτάζ από την έκθεση όπου μέσα σε ένα πλούσιο 16σέλιδο αποτυπώνει τις εξελίξεις και τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στον κλάδο των αγροτικών μηχανημάτων και των εισροών. Όπως για παράδειγμα:

  • τη νέα προσπάθεια που υποστηρίζει ο όμιλος Μποζατζίδης-Μητσιολίδης στα λιπάσματα
  •  τις αναδιάταξη στον τομέα των αγροτικών μηχανημάτων που φέρνει η συμφωνία του Αθανάσιου Κουϊμτζη με την Fendt, και τα σχέδια της γερμανικής εταιρείας στην Ελλάδα όπως τα περιγράφει στην Agrenda ο sales export manager, Bernard Stocker
  • τις εντυπώσεις των Γάλλων της Kuhn και τις λεπτομέρειες της διανομής των μηχανημάτων από το Kuhn Center που ανοίγει τις πόρτες του στη Λάρισα με οικοδέσποινα τη Βάσω Αποστολοπούλου
  •  το νέο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της EuroChem Agro Hellas και την είσοδό της στην αγορά των βιοδιεγερτών υπό την καθοδήγηση του έμπειρο διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, Γιάννη Βεβελάκη
  • τις τάσεις στην παγκόσμια γεωργία δεδομένων των αλλαγών στο «ξεθωριασμένο» μοντέλο επιδοτήσεων και τη θέση της ελληνικής αγροτικής παραγωγής, όπως αυτές περιγράφονται στο βιβλίο του περιφερειακού διευθυντή Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής της COMBO EXPERT, Παναγιώτη Χαμακιώτη με τίτλο «The Challenges of Modern Agriculture».

Επιπλέον, παρουσιάζονται όλες οι νέες εταιρικές μονάδες όπως MF Saracakis και Kubota, οι νέες συνεργασίες στα μηχανήματα, μαζί με εικόνες από τους χώρους και τα events των μεγαλύτερων παικτών της αγροτικής οικονομίας.

Παράλληλα στο ειδικό αυτό αφιέρωμα φιλοξενούνται τα αποτελέσματα μελέτης του ΓΠΑ για το μέλλον των αγροτικών ενισχύσεων μετά το 2020 που θα διαμορφώσει την εθνική πρόταση που θα υποβληθεί στην Κομισιόν την άνοιξη.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία