BACK TO
TOP
Profi

Μετράει πρότζεκτ σε όλο τον κόσμο το MP Armektron Fast-4-All

Στόχος της εταιρείας ήταν να κατασκευαστεί ένα αρμεκτικό σύστημα για μεσαίες και μεγάλες φάρμες με τη ταχύτητα και την απόδοση να συγκαταλέγονται στα δυνατά του σημεία.

milkplan_bulgaria_1

Βασίλης Σοφός

529
0

Το ελληνικής κατασκευής αρμεκτικό σύστημα MP Armektron Fast-4-All της εταιρείας Milkplan προωθείται από την εταιρεία ως το ιδανικό για μεσαίες και μεγάλες φάρμες που δίνουν έμφαση σε ταχύτητα και απόδοση.

Η σειρά αρμεκτικού συστήματος αιγοπροβάτων γρήγορης διαφυγής MP Sheep & Goat Armektron F4A αποτελεί σύμφωνα με την κατασκευάστρια Milkplan την ιδανική λύση για μεσαίες και μεγάλες φάρμες αιγοπροβάτων που δίνουν βαρύτητα στην ταχύτητα, τη μέγιστη απόδοση, την ευκολία καθαρισμού, τη μείωση λειτουργικών εξόδων και παράλληλα την επαγγελματική εμφάνιση.

Είναι διαθέσιμη για μεγέθη από 1Χ8 / 8 έως 2Χ60 / 120 και η παγίδα της είναι κατασκευασμένη με σωλήνες πάχους έως 3mm εν θερμώ γαλβανισμένες ή από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 (DIN 1.4301) προσφέροντας διαχρονική εγγύηση.

Το συγκεκριμένο σύστημα έχει πρωταγωνιστήσει φέτος σε πέντε μεγάλα έργα: Στη φάρμα Μιλιόρα στο Καγκάδι Αχαΐας, στη φάρμα Βογιατζή στην Καστοριά, σε δύο φάρμες στη Βουλγαρία στο Πάζαρτζικ και στη Βράτσα και σε μία φάρμα στο Άμπου Ντάμπι.



Συγκεκριμένα, στη φάρμα Μιλιόρα, μιας από τις πιο σύγχρονες κτηνοτροφικές μονάδες της Ευρώπης, εγκαταστάθηκε ένα MP Armektron Fast 4 All 2X36 / 72 για να εξυπηρετεί 2.500 αρμεγόμενα ζώα.

Αντίστοιχα, στην φάρμα Βογιατζή εγκαταστάθηκε ένα 1Χ24 με γαλακτομέτρηση με δυνατότητα αναβάθμισης και μελλοντικής προσθήκης δεύτερης σειράς. Στη φάρμα Βογιατζή εκτός από το αρμεκτικό σύστημα έχει εγκατασταθεί ήδη και μια ολοκληρωμένη γραμμή τυροκόμησης MP Home Cheese Pro για ποσότητα γάλακτος 500 λίτρων.

Πέρα όμως από τις παραπάνω υπερσύγχρονες μονάδες στη χώρα μας, το MP Armektron Fast-4-All εγκαταστάθηκε και σε νέα μονάδα στο Άμπου Ντάμπι συνεχίζοντας την πορεία του στη Μέση Ανατολή, η οποία ξεκίνησε το 2010 με το πρώτο MP Armektron Fast-4-All 2Χ10 / 20 που εγκαταστάθηκε στη Σαουδική Αραβία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Milkplan το νέο Armektron Fast-4-All, της μεγαλύτερης φάρμας προβάτων στο Άμπου Ντάμπι, έχει μέγεθος 2X30 και εξυπηρετεί 2.000 πρόβατα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία