BACK TO
TOP
Profi

Tο πιο «value for money» Sprinter της Mercedes με κίνηση εμπρός

Η νέα βασική έκδοση με μπροστινή κίνηση του van της Mercedes-Benz κερδίζει μεταξύ άλλων σε κατανάλωση καυσίμου, ωφέλιμο φορτίο (+50 kg) και όγκο φόρτωσης.

2018_VANS_PICTURE00068NEW

Βασίλης Σοφός

16
0

Καλύπτοντας μικρές και μεγάλες ανάγκες με τις εκδόσεις του, το Spinter, το μεγάλο van της Mercedes, χαίρει εκτίμησης σε πάνω από 130 χώρες, αφού με τις δύο πρώτες γενιές του, παραδόθηκαν πάνω από 3,4 εκατομμύρια οχήματα, κυρίως λόγω της καλής ποιότητας κατασκευής του και του πλήθους εξατομικευμένων εκδόσεων που καλύπτουν πολλαπλές ανάγκες.



Γι' αυτό ακριβώς, το χαρτοφυλάκιο του Sprinter επεκτάθηκε ακόμα περισσότερο. Το νέο van διαθέτει αρκετά σύγχρονα στοιχεία που ξεκινούν από το σχεδιασμό του και συνεχίζονται στις επαγγελματικές υπηρεσίες συνδεσιμότητας.

Η εταιρεία προσφέρει πάνω από 1700  εκδόσεις, συνδυάζοντας διαφορετικούς τύπους αμαξώματος (κλειστό van, Tourer, καρότσα, σασί, λεωφορειάκι ή τράκτορας με τρία συστήματα μετάδοσης κίνησης. Tώρα για πρώτη φορά τοποθέτησε το προαιρετικό σύστημα κίνησης στους μπροστινούς τροχούς, ανανεώνοντας παράλληλα και τα κιβώτια ταχυτήτων.



Σύμφωνα με την εταιρεία, λόγω ακριβώς του σχεδιασμού, το ωφέλιμο φορτίο  της προσθιοκίνητης έκδοσης είναι αυξημένο κατά 50 κιλά σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, ενώ το κατά 80 χιλιοστά χαμηλότερο κατώφλι χώρου φόρτωσης διευκολύνει  τη φόρτωση/εκφόρτωση και την είσοδο/έξοδο.

Στα κυριότερα τεχνικά στοιχεία του νέου Sprinter περιλαμβάνονται δύο νέα κιβώτια ταχυτήτων για το σύστημα κίνησης στους μπροστινούς τροχούς, ένα αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων με μετατροπέα ροπής και ένα επίσης νέο μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων.

Ακόμη, η Mercedes δίνει μέσω της προωθητικής της ενέργειας για το νέο μπροστινής κίνησης Sprinter δωρεάν συντήρηση 2 ετών. Συγκεκριμένα, παρέχει εντελώς δωρεάν το συμβόλαιο συντήρησης Maintenance διάρκειας 2 ετών ή 80.000 χλμ.

Το συμβόλαιο συντήρησης Maintenance καλύπτει το κόστος εργασίας και ανταλλακτικών για ό,τι προβλέπεται από τον κατασκευαστή στις δύο πρώτες προγραμματισμένες συντηρήσεις του οχήματος.

Το νέο Mercedes-Benz Sprinter βρίσκεται ετοιμοπαράδοτο στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της Mercedes-Benz.

Πλεονεκτήματα συγκριτικά με το σύστημα κίνησης στους πίσω τροχούς:
• Xαμηλότερη τιμή κτήσης
• Μειωμένη κατανάλωση καυσίμου
• Μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο (+50 kg)
• Όγκος χώρου φόρτωσης έως 11,7m3
• Χαμηλότερο κατώφλι φόρτωσης (80mm)
• Διαθέσιμο με αυτόματο ή χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία