BACK TO
TOP
Profi

Φτιαγμένα για ειδικές αποστολές τα Lamborghini Spire F Trend

Η μακρά παράδοση της Lamborghini σε εξειδικευμένες εφαρμογές αναβιώνει μέσα από την υπεροχή των νέων τρακτέρ Spire F Trend στον αμπελώνα, στον οπωρώνα και στο θερμοκήπιο.

6cfb9b415fc2b3862550054cf9c47ec7

853
0

Τα φρέσκα Spire F Trend αποτελούν μια νέα σειρά μοντέλων ιδανικά για ελιγμούς και στους πιο στενούς χώρους ώστε να επιτυγχάνεται υψηλή παρα- γωγικότητα με χαμηλό κόστος λειτουργίας. Η σειρά αυτή αποτελείται από δύο μοντέλα που είναι ιδανικά για καθημερινή εργασία σε αμπελώνες και οπωρώνες, τα Spire F Trend 70 (66 ίπποι) και Spire F Trend 80 (76 ίπποι) με σύστημα φρένων 4 τροχών στον διαθέσιμο ως τυποποιημένο εξοπλισμό.

Καινοτόμος σχεδιασμός

Οι αρμονικές γραμμές στην πιο κομψή έκφραση σχεδιασμού αποτελεί τη σφραγίδα της Lamborghini. Οι ελιγμοί μεταξύ των στενών γραμμών γίνεται παιχνίδι, χάρη στο ρυθμιζό- μενο τιμόνι, τα πεντάλ και τα εργονομικά χειριστήρια.



Όλα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση δίνοντας στο χειριστή άνετο χώρο εργασίας. Το ύψος του πίνακα οργάνων, το τιμόνι και το κάθισμα είναι όλα προσαρμοσμένα για μια άνετη θέση οδήγησης.
 Τα συμπαγή χαμηλά φτερά προσφέρουν πλήρη κάλυψη στα πίσω ελαστικά και παίζουν σημαντικό ρόλο στην πρόληψη ζημιών της καλλιέργειας. Το Spire F Trend σχεδιάστηκε για εργασία στο χωράφι και στο δρόμο, με μειωμένη κατανάλωση καυσίμου ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Κινητήρας

Το νέο Spire F Trend προσφέρεται με κινητήρες FarMotion 35, turbo-intercooler προδιαγραφών Stage V. Ο υψηλής πίεσης (2000 bar) ηλεκτρο- νικά υπέρ τροφοδοτούμενος κινητήρας Common Rail με 7 υπέρ τροφοδότες εξασφαλίζει άμεση τροφοδοσία προσφέροντας εξοικονόμηση καυσίμων, ειδικά κατά την εργασία στις γραμμές. Αυτή η αμεσότητα προσφέρεται για τις δενδροκομικές καλλιέργειες, στα αμπέλια και σε άλλες συμπληρωματικές εργασίες. Ο χειριστής μπορεί ακόμη να αποθηκεύσει και να επαναφέρει τις ιδανικές ταχύτητες που επιθυμεί για κάθε παρελκόμενο του.

Σύστημα Μετάδοσης

Η απλή σε χρήση μηχανική συγχρονισμένη ρεβέρσα είναι διαθέσιμη σε όλα τα μοντέλα για την αλλαγή κατεύθυνσης με ένα μοχλό. Η νέα σειρά Spire F Trend είναι διαθέσιμη με τρεις διαφορετικούς τύπους μετάδοσης:


4 μηχανικές συγχρονισμένες, 2 περιοχές. Συνολικά 8 εμπρός + 8 Πίσω.


5 μηχανικές συγχρονισμένες, 2 περιοχές. Συνολικά 10 εμπρός + 10 Πίσω.


5 μηχανικές συγχρονισμένες, 3 περιοχές και υπεραργό (ελάχιστη ταχύτητα 180 m/h). Συνολικά 15 εμπρός + 15 Πίσω.

PTO και υδραυλικό σύστημα

Πίσω δυναμοδότης PTO 540 στροφών στη βασική έκδοση και PTO 540 -540 E στον προαιρετικό εξοπλισμό, δίνουν τη δυνατότητα οικονομικής και αποτελεσματικής χρήσης ακόμη και με τα πιο ενεργοβόρα παρελκόμενα μη- χανήματα. Η πρωτοποριακή κατασκευή των υδραυλικών ανύψωσης προσφέρει στο χειριστή ακριβή έλεγχο των παρελκόμενων μηχανημάτων με ελάχιστη προσπάθεια.

Αυτή η εντυπωσιακή δύναμη είναι εφικτή χάρις στην ικανότητα της αντλίας του υδραυλικού συστήματος (παροχής 42 λ./λ.) ώστε να εξασφαλίζεται αρκετή ροή λαδιών ακόμη και στα πιο σύνθετα παρελκόμενα.

Τα μηχανήματα της Lamborghini διαθέτει στην ελληνική
αγορά η εταιρεία «Η ∆ήμητρα» ΑΕ (τηλ. 210/5155777)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία