BACK TO
TOP
Profi

MF 1840: Η πρέσα της Massey Ferguson για μικρά τετράγωνα δεμάτια

Η πρέσα μικρών ορθογώνιων χορτοδεμάτων MF 1840 χρησιμοποιεί ένα σχέδιο «κεντρικής γραμμής» στο οποίο η συγκομιδή περνάει μέσα από το μηχάνημα σε ευθεία γραμμή.

MF1840-Gallery-02

724
0

Η σειρά MF 1840 είναι χορτοδετική πρέσα για μικρά τετράγωνα δέματα, ιδανική επένδυση για μικρές ή μεγάλες εκμεταλλεύσεις, εργολάβους και μικρές φάρμες με ζώα.



Έτσι, λειτουργεί σαν μια μίνι μεγάλη ορθογώνια χορτοδετική πρέσα και βελτιώνει την αποδοτικότητα, επειδή η συγκομιδή δεν στριφογυρίζει πριν εισέλθει στο θάλαμο. Επίσης, διαθέτει ανεμιστήρα που διασφαλίζει πάντα καθαρό το σύστημα τροφοδοσίας δεσίματος.

Γρήγορη και αποδοτική
 με 100 εμβολισμούς το λεπτό


H χορτοδετική διαθέτει πλάτος εργασίας συλλέκτη (pick up) 1,9 μέτρων, υδραυλικό έλεγχο πυκνότητας/βάρους δέματος, μέγεθος δέματος με πλάτος 457 εκ. και ύψος 356 εκ., και μήκος μπάλας μέχρι 1,3 μέτρα. Κατάλληλη για σανό, άχυρο, τριφύλλι, βίκο, η προτεινόμενη ιπποδύναμη για το τρακτέρ είναι 50 ίπποι (ταχύτητα δυναμοδότη 540 στροφές).

Τεχνικά χαρακτηριστικά

• Θάλαμος OptiForm, για ανώτερο σχήμα δέματος σε όλες τις συνθήκες και με σταθερή πυκνότητα.


• Σετ λίπανσης κεντρικού δετικού μηχανισμού, το γράσο μεταφέρεται σε 12 σημεία μέσω ενός κεντρικού μπλοκ διανομής.



• Οι τροχοί στάθμισης και στις δύο πλευρές, είναι τοποθετημένοι από το εργοστάσιο και βοηθούν τον συλλέκτη να ακολουθήσει το ανάγλυφο του εδάφους χωρίς να κάνει ζημία στα τζίνια.

• Συλλέκτης πλάτους 1,9 μέτρων διαθέτει σχεδιασμό μικρής διαμέτρου και χαμηλού προφίλ, με τζίνια τοποθετημένα σε μικρή απόσταση μεταξύ τους, διασφαλίζοντας καθαρό μάζεμα χόρτου με ελάχιστες απώλειες.


• Χαμήλωμα του συλλέκτη και έναρξη δεματοποίησης, φτάνοντας στο χωράφι.

• Ο μηχανισμός του δετικού είναι σχεδιασμένος να λειτουργεί κάτω από όλες τις συνθήκες αξιόπιστα με ελάχιστη συντήρηση.


• Ηλεκτρικός ανεμιστήρας δετικού μηχανισμού, ένας ηλεκτρικός ανεμιστήρας όπου παρέχεται στον βασικό εξοπλισμό και διασφαλίζει ότι ο μηχανισμός δεσίματος παραμένει καθαρός κατά την λειτουργία δεματοποίησης.

• Έλεγχος πυκνότητας δέματος, το σύστημα ρυθμίζει αυτόματα την πίεση του εμβόλου για να εξασφαλίσει σταθερή πυκνότητα δέματος καθώς οι συνθήκες μεταβάλλονται στο χωράφι ή κατά την διάρκεια της ημέρας.

Τα μηχανήματα της Massey Ferguson διαθέτει στην ελληνική
αγορά ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη (τηλ. 210/3483300)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία