Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Profi

MF 1840: Η πρέσα της Massey Ferguson για μικρά τετράγωνα δεμάτια

Η πρέσα μικρών ορθογώνιων χορτοδεμάτων MF 1840 χρησιμοποιεί ένα σχέδιο «κεντρικής γραμμής» στο οποίο η συγκομιδή περνάει μέσα από το μηχάνημα σε ευθεία γραμμή.

MF1840-Gallery-02

138
0

Η σειρά MF 1840 είναι χορτοδετική πρέσα για μικρά τετράγωνα δέματα, ιδανική επένδυση για μικρές ή μεγάλες εκμεταλλεύσεις, εργολάβους και μικρές φάρμες με ζώα.Έτσι, λειτουργεί σαν μια μίνι μεγάλη ορθογώνια χορτοδετική πρέσα και βελτιώνει την αποδοτικότητα, επειδή η συγκομιδή δεν στριφογυρίζει πριν εισέλθει στο θάλαμο. Επίσης, διαθέτει ανεμιστήρα που διασφαλίζει πάντα καθαρό το σύστημα τροφοδοσίας δεσίματος.

Γρήγορη και αποδοτική
 με 100 εμβολισμούς το λεπτό


H χορτοδετική διαθέτει πλάτος εργασίας συλλέκτη (pick up) 1,9 μέτρων, υδραυλικό έλεγχο πυκνότητας/βάρους δέματος, μέγεθος δέματος με πλάτος 457 εκ. και ύψος 356 εκ., και μήκος μπάλας μέχρι 1,3 μέτρα. Κατάλληλη για σανό, άχυρο, τριφύλλι, βίκο, η προτεινόμενη ιπποδύναμη για το τρακτέρ είναι 50 ίπποι (ταχύτητα δυναμοδότη 540 στροφές).

Τεχνικά χαρακτηριστικά

• Θάλαμος OptiForm, για ανώτερο σχήμα δέματος σε όλες τις συνθήκες και με σταθερή πυκνότητα.


• Σετ λίπανσης κεντρικού δετικού μηχανισμού, το γράσο μεταφέρεται σε 12 σημεία μέσω ενός κεντρικού μπλοκ διανομής.• Οι τροχοί στάθμισης και στις δύο πλευρές, είναι τοποθετημένοι από το εργοστάσιο και βοηθούν τον συλλέκτη να ακολουθήσει το ανάγλυφο του εδάφους χωρίς να κάνει ζημία στα τζίνια.

• Συλλέκτης πλάτους 1,9 μέτρων διαθέτει σχεδιασμό μικρής διαμέτρου και χαμηλού προφίλ, με τζίνια τοποθετημένα σε μικρή απόσταση μεταξύ τους, διασφαλίζοντας καθαρό μάζεμα χόρτου με ελάχιστες απώλειες.


• Χαμήλωμα του συλλέκτη και έναρξη δεματοποίησης, φτάνοντας στο χωράφι.

• Ο μηχανισμός του δετικού είναι σχεδιασμένος να λειτουργεί κάτω από όλες τις συνθήκες αξιόπιστα με ελάχιστη συντήρηση.


• Ηλεκτρικός ανεμιστήρας δετικού μηχανισμού, ένας ηλεκτρικός ανεμιστήρας όπου παρέχεται στον βασικό εξοπλισμό και διασφαλίζει ότι ο μηχανισμός δεσίματος παραμένει καθαρός κατά την λειτουργία δεματοποίησης.

• Έλεγχος πυκνότητας δέματος, το σύστημα ρυθμίζει αυτόματα την πίεση του εμβόλου για να εξασφαλίσει σταθερή πυκνότητα δέματος καθώς οι συνθήκες μεταβάλλονται στο χωράφι ή κατά την διάρκεια της ημέρας.

Τα μηχανήματα της Massey Ferguson διαθέτει στην ελληνική
αγορά ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη (τηλ. 210/3483300)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία