Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Profi

Τις 7.500 online πωλήσεις Lamborghini έφτασε στην Ελλάδα η εταιρεία «Η Δήμητρα» ΑΕ

Το 2022 η εταιρεία «Η Δήμητρα» ΑΕ συμπληρώνει τον συμβολικό αριθμό 7.500 online συνολικών πωλήσεων σε τρακτέρ Lamborghini στην ελληνική αγορά.

Lamborghini_Spark-140_04_resize_2_2

245
1

Με μακρά πορεία 46 ετών, η ελληνική εταιρεία δεν απαιτεί συστάσεις, καθώς εδώ και πολλά χρόνια είναι σε θέση να προσφέρει τα ισχυρά, σκληρά και αξιόπιστα, τρακτέρ της Lamborghini τα οποία απευθύνονται σε ανθρώπους που βλέπουν στο μέλλον και προσδοκούν να μεγιστοποιήσουν την απόδοση των καλλιεργειών τους.Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως στην πραγματικότητα, η Lamborghini κατασκεύαζε τρακτέρ πολύ πριν δοκιμάσει τις δυνάμεις της στα σπορ αυτοκίνητα:

• Το 1949 κατασκεύασε το πρώτο τρακτέρ Lamborghini – εξοπλισμένο με κινητήρα «Morris» που μετατράπηκε από βενζίνη σε ντίζελ.

• 1950 κατασκευάστηκε το πρώτο τρακτέρ Lamborghini.


• 1954 Η Lamborghini εμπορεύεται το πρώτο της ερπυστριοφόρο τρακτέρ.

• 1962 Η Lamborghini κατασκευάζει το πρώτο της τετράτροχο τρακτέρ.


• 1963 Ο Ferruccio Lamborghini ξεκινά την κατασκευή Αυτοκινήτων, τη γέννηση ενός από τα πιο εξωτικά σπορ αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων στον κόσμο.

• 1966 Τα τρακτέρ Lamborghini είναι τα πρώτα που ενσωματώνουν ένα συγχρονισμένο κιβώτιο ταχυτήτων.

Τα τρακτέρ Lamborghini παράγονται σήμερα μαζικά με πλήρη γκάμα σε ιπποδυνάμεις από 25 έως 260 ίππους, με μια ολοκληρωμένη σειρά μοντέλων για οπωρώνες και αμπελώνες. Οι ισχυροί κινητήρες που φέρουν τα τρακτέρ Lamborghini διαθέτουν την τελευταία τεχνολογία και προσφέρουν περισσότερη ισχύ, περισσότερη ροπή και λιγότερη κατανάλωση καυσίμων.Προσθέτοντας σε αυτήν την τεχνολογία και τον πλήρη έλεγχο του τρακτέρ μέσω ηλεκτρονικών συστημάτων σε όλα τα μέρη του τρακτέρ και με μια μεγαλύτερη καμπίνα, πιο αθόρυβη, πιο φιλική προς τον χειριστή και έχετε ένα τρακτέρ με την απόδοση και άνεση ενός πολυτελούς σπορ αυτοκινήτου!

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία