BACK TO
TOP
Profi

Η σειρά Hurlimann XF, XS & XV διαμορφώνεται όπως τη θέλει ο δενδροκαλλιεργητής

Κινητήρες τριών ή τεσσάρων κυλίνδρων, µεγάλη ποικιλία στα κιβώτια ταχυτήτων καθώς και πολλές επιλογές του υδραυλικού συστήµατος και το PTO, προσφέρει η Hurlimann για τα µοντέλα XF, XS & XV.

4_141

742
0

Η νέα σειρά XF / XS / XV της Hurlimann είναι ειδικά σχεδιασµένη για ανθεκτική εργασία σε αµπελώνες και οπωρώνες. Με αυτή τη σειρά, η Hurlimann προσφέρει ένα νέο επίπεδο στη δυνατότητα διαµόρφωσης του τρακτέρ, µε την επιλογή του κινητήρα των τριών ή τεσσάρων κυλίνδρων και τη µεγάλη ποικιλία στα κιβώτια ταχυτήτων καθώς και στις αµέτρητες επιλογές του υδραυλικού συστήµατος και το PTO.

Παράλληλα, η νέα σειρά Hurlimann XF, XS & XV διαθέτει µια εξαιρετικά άνετη καµπίνα, σχεδιασµένη σύµφωνα µε τα πιο προηγµένα, καινοτόµα και εργονοµικά χαρακτηριστικά. Κινητήρας και κιβώτιο Η σκληρή εργασία γίνεται από τους πολυβραβευµένους κινητήρες FARmotion που προσφέρουν υψηλές αποδόσεις έως και 116 ίππων.

Οι κινητήρες διατίθενται στις εκδόσεις FARmotion 35 των 3 κυλίνδρων και στις εκδόσεις FARmotion 45 των 4 κυλίνδρων. Είναι εξαιρετικά συµπαγείς και συµβατοί µε τα πρότυπα εκποµπών Stage V, διατηρώντας παράλληλα τις ίδιες διαστάσεις και προφίλ µε την προηγούµενη γενιά.

Διαβάστε περισσότερα στο profi, που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή 2 Ιουνίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία