BACK TO
TOP
Profi

Hurlimann XF, XS & XV: όπως το θες

Με αυτή τη σειρά, η Hurlimann προσφέρει ένα νέο επίπεδο στη δυνατότητα διαµόρφωσης του τρακτέρ, µε την επιλογή του κινητήρα των τριών ή τεσσάρων κυλίνδρων και τη µεγάλη ποικιλία στα κιβώτια ταχυτήτων καθώς και στις αµέτρητες επιλογές του υδραυλικού συστήµατος και το PTO.

Στιγμιοτυπο_οθονης_2023-06-14__11_27_09_πμ

661
1

H νέα σειρά XF / XS / XV της Hurlimann είναι ειδικά σχεδιασµένη για ανθεκτική εργασία σε αµπελώνες και οπωρώνες, με τα μοντέλα να διαθέτουν µια εξαιρετικά άνετη καµπίνα, σχεδιασµένη σύµφωνα µε τα πιο προηγµένα, καινοτόµα και εργονοµικά χαρακτηριστικά.

Κινητήρας και κιβώτιο

Η σκληρή εργασία γίνεται από τους πολυβραβευµένους κινητήρες FARmotion που προσφέρουν υψηλές αποδόσεις έως και 116 ίππων. Οι κινητήρες διατίθενται στις εκδόσεις FARmotion 35 των 3 κυλίνδρων και στις εκδόσεις FARmotion 45 των 4 κυλίνδρων. Είναι εξαιρετικά συµπαγείς και συµβατοί µε τα πρότυπα εκποµπών Stage V, διατηρώντας παράλληλα τις ίδιες διαστάσεις και προφίλ µε την προηγούµενη γενιά.



Η νέα σειρά Hurlimann XF, XS & XV είναι διαθέσιµη µε δύο κιβώτια ταχυτήτων:

• 4 µηχανικές συγχρονισµένες και 3 περιοχές. Συνολικά 12 εµπρός+12 πίσω, µε τελική ταχύτητα 40km/h

• 5 µηχανικές συγχρονισµένες και 3 περιοχές και υπεραργό (ελάχιστη ταχύτητα 295 m/h). Συνολικά 15 εµπρός+15 πίσω µε τελική ταχύτητα 40 χλµ/ώρα.

Το κιβώτιο 5 σχέσεων µπορεί να εξοπλιστεί µε έρπουσα και υπεραργό, µέσω ενός λεβιέ που είναι τοποθετηµένος κάτω από το τιµόνι. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσµα το διπλασιασµό των εµπρός ταχυτήτων σε 30 από 15. Ο πλούσιος εξοπλισµός δεν σταµατάει όµως εδώ. Παράλληλα, διατίθεται η έκδοση µε την ηλεκτροϋδραυλική ρεβέρσα και µε τις λειτουργίες Stop&Go, SenseClutch 5 και ComfortClutch που επιτρέπει στο χειριστή να αλλάζει ταχύτητα πατώντας απλά ένα κουµπί στο µοχλό ταχυτήτων χωρίς τη χρήση του συµπλέκτη.

Η ύπαρξη Powershift 3 βαθµίδων, το οποίο µπορεί να προστεθεί στο κιβώτιο ταχυτήτων, προσφέρει συνολικά 45 ταχύτητες και στις δύο κατευθύνσεις οδήγησης. Για αξιόπιστη πρόσφυση και έλξη σε όλες τις συνθήκες, η κίνηση στους 4 τροχούς ελέγχεται ηλεκτροϋδραυλικά ενώ και η εµπλοκή του εµπρός και του πίσω διαφορικού είναι στον βασικό εξοπλισµό.

Υδραυλικό σύστηµα

Τα Hurlimann φέρουν πλέον ένα πιο ισχυρό υδραυλικό σύστηµα για τα νέα XF, XS και XV. Η κύρια αντλία υδραυλικού παρέχει µέγιστη παροχή 68 λίτρων/λεπτό, ενώ όλα τα τρακτέρ έχουν ξεχωριστό υδραυλικό κύκλωµα που τροφοδοτεί λάδι αποκλειστικά το σύστηµα διεύθυνσης και τις βοηθητικές λειτουργίες.



Η ανυψωτική ικανότητα ανέρχεται στα 3.130 κιλά για την έκδοση F ενώ στις εκδόσεις S και V στα 2.600, η οποία µπορεί να αυξηθεί στα 3940 kg στον προαιρετικό εξοπλισµό. Ισχυρά και αξιόπιστα, τα τρακτέρ της Hurlimann απευθύνονται σε ανθρώπους που προσδοκούν να µεγιστοποιήσουν την απόδοση των καλλιεργειών τους. Με πολυετή παρουσία και πείρα στον αγροτικό κλάδο, η εταιρεία «Η ∆ΗΜΗΤΡΑ» στηρίζει τους πελάτες της µέσα από ένα δίκτυο συνεργατών σε 68 σηµεία πανελλαδικά.

Η εταιρεία «Η ∆ΗΜΗΤΡΑ» Α.Ε. είναι ο επίσηµος εισαγωγέας των
Hurlimann για την ελληνική αγορά από το 2021 (210 515 5777).

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

14-06-2023 16:50Μαστορας

50.000€ φτάνουν;;

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία