BACK TO
TOP
Profi

Με αέρα ανανέωσης το νέο Zetor Major 80

Ο κινητήρας παραμένει ο ίδιος τετρακύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος TCD 2.9 L4 πετρελαιοκινητήρας της Deutz, που προσφέρει 75 ίππους.

zetor-major1

3251
2

Η Zetor ανανέωσε το μοντέλο της Major 80 με έναν κινητήρα που πληροί πλέον τα πρότυπα εκπομπών Stage V. Ο κινητήρας, ο γνωστός TCD 2.9 L4 της Deutz, διαθέτει φίλτρο σωματιδίων ντίζελ (DPF), ο οποίος, μαζί με την ανακύκλωση καυσαερίων (EGR) και έναν καταλύτη οξείδωσης ντίζελ (DOC), διασφαλίζει τη συμμόρφωση με το πρότυπο εκπομπών Stage V.

Απλό, αξιόπιστο, οικονομικό

Το πολυχρηστικό Major 80 είναι ένα τρακτέρ, απλό, αξιόπιστο, οικονομικό στην συντήρηση, με χαμηλή κατανάλωση αλλά και δυνατό. Η εφαρμογή του κινητήρα Stage V οδήγησε σε σχεδιαστικές βελτιώσεις στην εισαγωγή αέρα και στην ψύξη του κινητήρα.



Τα αερόφρενα, καθώς και ο μηχανικός έλεγχος των υδραυλικών έχουν επίσης βελτιωθεί. Μαζί με την τελευταία εξέλιξη του κινητήρα έρχεται μια επιλογή από καμπίνες οι οποίες έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την πρακτικότητα. Η καμπίνα διατίθεται σε δύο μορφές.

Η πρώτη έρχεται με κανονική οροφή ενώ η δεύτερη έκδοση προσφέρει ηλιοροφή και δομή προστασίας από πτώση αντικειμένων (FOP). Το μοντέλο εξακολουθεί να έχει το ίδιο πλήρως συγχρονισμένο κιβώτιο τεσσάρων ταχυτήτων με μείωση τριών ταχυτήτων και μηχανική αναστροφή, δίνοντας 12 ταχύτητες προς κάθε κατεύθυνση. Η υδραυλική αντλία αποδίδει 50 λίτρα/λεπτό και διατίθεται επίσης μπροστινή σύνδεση.

Ιδανικό για τον Έλληνα αγρότη

Ένα εργαλείο που προσφέρει την σιγουριά που αναζητεί ο μέσος αγρότης χωρίς πολύπλοκα συστήματα χειρισμού, και χωρίς ακριβά ανταλλακτικά.



Ο Τσέχος «ταγματάρχης» (Major – στα ελληνικά), ήρθε να δώσει την συνέχεια στην ιστορία του και τις υπηρεσίες του, σε αυτούς που καταλαβαίνουν τις ανάγκες τους. Το 80 ίππων τρακτέρ είναι ιδανικό για τον Έλληνα αγρότη που αναζητάει την ιδανική σχέση αξίας και ποιότητας! «Η ∆ΗΜΗΤΡΑ» Α.Ε. εισάγει από το 1955 τους ελκυστήρες Zetor στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ανανεωμένη ιστοσελίδα www.demeter.gr ή στο 210 5155777(ΑΘΗΝΑ) ή 2310 785420 (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ή 2410921074 (ΛΑΡΙΣΑ) ή με email στο info@demeter.gr

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Zetor
Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

20-08-2023 17:38Βασίλης μαστραπας

Τιμή παρακαλώ και αν βγαίνει χωρίς καμπίνα

Απάντηση

19-08-2023 22:35Δροσος αλεξανδρος

Αναφέρετε τιμή με Φ,.π.α καλές πουλήσεις

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία