Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Φορολογικά

Χάνει την πίστωση της ενιαίας ενίσχυσης το αγροτικό ακατάσχετο

«Το ακατάσχετο είναι κάτι που δουλεύουμε . Δεν έχουμε να πούμε κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή». Αυτό ανέφερε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρος Αραχωβίτης απαντώντας σε ερώτηση του Agronews, αμέσως μετά την συνάντηση που πραγματοποίησε την Τρίτη 23 Οκτωβρίου με τους εκπροσώπους των κτηνοτρόφων στη Βάθη.

case-study-iot-in-agriculture

Χρήστος Διαμαντόπουλος

8
2

Με δεδομένο το γεγονός ότι οι πληρωμές του 70% της ενιαίας ενίσχυσης θα πραγματοποιηθούν – σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός – μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα χρήματα που θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων με χρέη σε ταμεία και εφορία θα συνεχίσουν να μένουν «απροστάτευτα» όπως και όλα τα προηγούμενα χρόνια με ότι αυτό συνεπάγεται για την τύχη της ενίσχυσης.

Έως σήµερα ισχύει ένα ακατάσχετο το µήνα στα 1.250 ευρώ για τους αγρότες (επί 12 µήνες), µε αποτέλεσµα όταν γίνονται πέραν της µιας πληρωµής στο λογαριασµό τους (όπως συµβαίνει στις πλείστες των περιπτώσεων), να µην τυγχάνουν προστασίας τα χρήµατά τους.

Αν και η υπόσχεση για νοµοθέτηση του ακατάσχετου έχει πέσει στο τραπέζι από το πρώτο έτος της υπουργίας του Βαγγέλη Αποστόλου στην πλατεία Βάθη ακόµα και µετά την αποχώρησή του – σχεδόν τέσσερα χρόνια µετά –  δεν έχει θεσμοθετηθεί.

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

24-10-2018 19:28Απόστολος

Κ εσείς ότι να'ναι γράφετε..μία πίστωση χρόνου μία θετικός ο Κόκκαλης μία χάνει την πίστωση το ακατάσχετο.Αποφασίστε τι για να ξέρουμε..

Απάντηση

24-10-2018 15:48ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΑΣΠΑΣ

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Η ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία