BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Με μικρή εκπροσώπηση το νέο πλαίσιο για Διεπαγγελματικές

Μειωμένο το ποσοστό εκπροσώπησης για την αναγνώριση της λειτουργίας Διεπαγγελματικής Οργάνωσης, θα προβλέπει το νέο πλαίσιο, για την οργάνωση τους όπως παραδέχθηκε την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, από το βήμα του Διεθνούς Συνεδρίου στην Αθήνα για την αγορά του κρέατος.

Edok-3-Voridis

Πέτρος Γκόγκος

76
0

Από το βήμα του Διεθνούς Συνεδρίου της ΕΔΟΚ/UECBV, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης,  Μάκης Βορίδης ανέφερε πως μέχρι το τέλος Νοεμβρίου θα είναι έτοιμο το νομοθετικό πλαίσιο για τις Διεπαγγελματικές Οργανώσεις, μαζί με το συνεταιριστικό νόμο, ενώ  απηύθυνε πρόσκληση για την μεγαλύτερη δυνατή αντιπροσώπευση των Εθνικών Διεπαγγελματικών Οργανώσεων. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι σε πρώτη φάση θα είναι μειωμένο το ποσοστό που απαιτείται για την αναγνώριση τους. Ο χαμηλός πήχης εκπροσώπησης μεσοπρόθεσμα, σε διάστημα 4-6 ετών, θα χρειαστεί ωστόσο να αυξηθεί εξήγησε.

Ο υπουργός  κατά την παρέμβαση του, επεσήμανε τα οφέλη που προκύπτουν για τη χώρα μας από την εμπορική συμφωνία Κίνας – Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπογραμμίζοντας τις σημαντικές προοπτικές που ανοίγονται για τους Έλληνες κτηνοτρόφους, δεδομένου ότι στην λίστα με τα υπό προστασία προϊόντα περιλαμβάνεται και η ελληνική φέτα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία