BACK TO
TOP
Αγροτουρισμός

Η Σαντορίνη κορυφαίος προορισμός παγκοσμίως για φέτος

Οι αναγνώστες του Global Traveler, αμερικάνικου περιοδικού που απευθύνεται σε ταξιδιώτες με μεγάλο budget, αποφάνθηκαν: Η Σαντορίνη είναι ο κορυφαίος ταξιδιωτικός προορισμός του πλανήτη για φέτος.

santorini__1_

11
0

Στην ψηφοφορία των αναγνωστών που διοργάνωσε το περιοδικό, κορυφαίοι προορισμοί αναδείχθηκαν επίσης η Μύκονος και η Κρήτη, που τερμάτισαν εντός 10άδας.

Στην τελετή απονομής των βραβείων που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, ο εκδότης και διευθύνων σύμβουλος του περιοδικού, Francis Gallagher, είπε χαρακτηριστικά: «Το γεγονός πως η Σαντορίνη κερδίζει για έκτη συνεχή χρονιά το συγκεκριμένο βραβείο αποδεικνύει ότι οι αναγνώστες μας αναγνωρίζουν το καλύτερο όταν το βλέπουν. Και το καλύτερο είναι η Σαντορίνη, που με το εντυπωσιακό τοπίο της και τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει, αποτελεί μια ακαταμάχητη επιλογή διακοπών».

Οι πρωτιές, όμως, δεν τελειώνουν εδώ. Μεταξύ άλλων, νικητές αναδείχθηκαν η Ελλάδα συνολικά στην κατηγορία Καλύτεροι Ιστορικοί Προορισμοί Διεθνώς και η Μύκονος στην κατηγορία Καλύτερες Παραλίες.

Πηγή:in2life.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία