BACK TO
TOP
Αγροτουρισμός

Θεματικό Πάρκο τέχνης Area Synest

Το Θεματικό Πάρκο Συνεβρού Area Synest, μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα στην Ακράτα στη Βόρεια Πελοπόνησσο, είναι ένας χώρος Πολιτισμού και Αναψυχής, ένας επίγειος παράδεισος για μικρούς και μεγάλους, που άνοιξε τις πύλες του για τους επισκέπτες τον χειμώνα του 2016 και είναι ιδανικός προορισμός για όλες τις εποχές!

3210042

1108
0

Στο 150ο χλμ της Ε.Ο. Αθηνών – Πατρών, στην έξοδο της Ακράτας και σε απόσταση 20 χλμ νότια του πρώην Δήμου Αιγείρας, βρίσκεται το Area Synest, το μοναδικό συναπάντημα της Φύσης και της Τέχνης.

Με παρεμβάσεις υψηλής αισθητικής στο απαράμιλλου κάλλους φυσικό τοπίο, αλλά και με σεβασμό στη φύση, ο εμπνευστής του χώρου , Interior designer Μαρτίκ Μανικιάν, δημιούργησε ένα παραμυθένιο περιβάλλον στο Συνεβρό (Syn-) με σήμα κατατεθέν τη φωλιά (-nest) σε ανθρώπινες διαστάσεις, που σε αυτήν οφείλεται ένα μέρος της ονομασίας του Πάρκου.

Απαρχή της έμπνευσης τoυ Area Synest λοιπόν, ήταν η ίδια η αγάπη του δημιουργού του χώρου και των συνεργατών του, για τη φύση και τα πουλιά, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον επισκέπτη να αισθανθεί τη θαλπωρή και την ασφάλεια, που προσφέρει η φωλιά σε κάθε πουλί.

Το Area Synest αποτελεί ιδανική επιλογή για ζευγάρια, παρέες και οικογένειες, που θέλουν να εξερευνήσουν το μεγαλείο της φύσης, να ταξιδέψουν σε άλλες εποχές και να ζήσουν το παραμύθι από κοντά.

Η σήμανση είναι καινούργια και σαφής, ο δρόμος ασφαλτοστρωμένος μέχρι την είσοδο του Πάρκου και η οδήγηση ασφαλής, διανύοντας ένα μοναδικό τοπίο, με ποικίλη βλάστηση, με τον ποταμό Κριό και το όρος Μαρμάτι να καθορίζουν την μορφολογία του.

Όλες οι εποχές έχουν κάτι μοναδικό να δώσουν: αρώματα της φύσης, τοπία μαγικά, παραμύθια γραμμένα στα πλατανόφυλλα, αφηγήσεις ιστοριών στην όχθη του ποταμού, μουσικές και τραγούδια μέσα στο δάσος... σαν όνειρα των παιδικών μας χρόνων μας περιμένουν. Στο Area Synest κανείς δε χάνεται, όσο απέραντο κι αν είναι το τοπίο, αφού υπάρχουν παντού πινακίδες και χάρτης του θεματικού πάρκου, που οδηγούν τον επισκέπτη στο μέρος που επιθυμεί.

Στην είσοδο του πάρκου περιμένουν τους επισκέπτες τρεχούμενα νερά τα οποία καταλήγουν στη λίμνη με τα χρυσόψαρα, τα νούφαρα και τις υπέροχες γαλάζιες λιβελούλες.

Από τα χωριά των ζώων στο φυσικό τους περιβάλλον, τον Περιστερώνα, το Κοτοχωριό με τα σπάνια είδη πουλερικών, τα αγριόπουλα, το Κουνελοχωριό , τα παγώνια, μέχρι την εξέδρα με θέα στο δάσος, τον Παραδοσιακό Καφενέ, τις λίμνες και τους χώρους εστίασης.

Διασχίζοντας τη γέφυρα πάνω από τη λίμνη , ο επισκέπτης εισέρχεται στο θεματικό πάρκο όπου σε όλη την έκταση του αναδύονται αρώματα από λουλούδια και αρωματικά φυτά από όλο τον κόσμο.

Η πεζοπορία στο θεματικό πάρκο συνεχίζεται ανακαλύπτοντας ο επισκέπτης κτίσματα παλαιότερης αρχιτεκτονικής, που αναβιώνουν τη παραδοσιακή ζωή των Αρμενίων όπως το Λαογραφικό Μουσείο του Area Synest ενώ οι δραστηριότητες μας στο πάρκο, χαρίζουν στην οικογένεια ποιοτικές στιγμές χαλάρωσης.


Το Home Hotel, που βρίσκεται στον φιλόξενο και παραμυθένιο χώρο του Area Synest μέσα στη φύση, προσφέρει τη δυνατότητα διαμονής στον επισκέπτη του, παρέχοντάς του ανέσεις υψηλής ποιότητας. Οι ξενώνες του Πάρκου παρέχουν άνεση και πολυτέλεια, με γνώμονα πάντα το σεβασμό στη φύση αλλά και την απαράμιλλη αισθητική. 



Ανοιχτά:
κάθε Σαββατοκύριακο, επίσημες αργίες και εορτές 11:00 με 18:00

Σουίτες:  Area Synest Home Hotel (Ανοιχτά κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, επίσημες αργίες και εορτές.)


Δείτε το πάρκο ΕΔΩ

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία