BACK TO
TOP
Αγροτουρισμός

Ταξίδι στην εποχή των ιπποτών

∆εν υπάρχει καλύτερο ορµητήριο για τις εξορµήσεις στην Κοιλάδα του Νέστου, από το ξενοδοχείο Nemesis, κοντά στον οικισµό των Κοµνηνών. Μπαίνοντας από τις επιβλητικές ξύλινες πόρτες της εισόδου µε τις επάλξεις, λιθόστρωτα δροµάκια θα σας οδηγήσουν στους οκτώ πέτρινους πύργους του συγκροτήµατος σε µία κατάφυτη περιοχή.

Home-Slider-03ΚΕΝΤΡΙΚΙΝΕΜΕΣΙΣ

21
0

Τα δωµάτια, διακοσµηµένα µε γήινα χρώµατα και µε υλικά όπως το ξύλο και η πέτρα, δηµιουργούν τις ιδανικές συνθήκες χαλάρωσης, ενώ την εµπειρία της διαµονής συµπληρώνει µε τον καλύτερο τρόπο η «µουσική» υπόκρουση των ήχων της φύσης.

Στους κήπους του ξενοδοχείου θα βρείτε µία εξωτερική πισίνα, ενώ ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο υπάρχει για τους µικρούς, αλλά και τους µεγάλους, επισκέπτες το θεµατικό πάρκο «Αποικία». Σε έναν χώρο που διαµόρφωσε ειδικά το Nemesis φιλοξενούνται ζώα από την περιοχή και άλλα µέρη του κόσµου. Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά στρουθοκάµηλους, λάµα, παγώνια, ελάφια και ζαρκάδια.

Στους χώρους του ξενοδοχείου υπάρχει, επίσης, κατάστηµα πώλησης τοπικών προϊόντων, όπως µαρµελάδες, λικέρ και κρασιά από τα αµπέλια του ξενοδοχείου. Μέσα στον χώρο θα σας τραβήξει την προσοχή το πιστό αντίγραφο της στολής ενός ιππότη.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία