BACK TO
TOP
Αγροτουρισμός

Τα παραδοσιακά σπίτια του Eumelia

Συνδυάζοντας την παραδοσιακή αγροτική αρχιτεκτονική με μοντέρνα κατασκευή και πολυτέλεια, καθεμία από τις πέντε κατοικίες έχει ιδιωτικό κήπο και μεγάλη βεράντα με υπέροχη θέα στο αγρόκτημα και τα γύρω βουνά. Τα σπίτια γίνονται ένα με τη φύση φέρνοντας τον επισκέπτη κοντά στο ελληνικό αγροτικό τοπίο.

Eumelia

290
0

Στις κατοικίες θα βρείτε παροχές τελευταίας τεχνολογίας που θα σας εξασφαλίσουν μια πολυτελή κι άνετη εμπειρία διαμονής. Κάθε σπίτι έχει ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι με τραπεζαρία, τζάκι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δορυφορική τηλεόραση με DVD/CD/MP3/USB και πρόσβαση στο Internet. Τα σπίτια και το νερό του μπάνιου ψύχονται μέσω γεωθερμικής ενέργειας παρέχοντας ένα ευχάριστο κλίμα με καθαρό, τρεχούμενο νερό.



Τι το κάνει μια φανταστική επιλογή για αγροτουρισμό;

Φυσικά οι πολλές δραστηρίοτητες που προσφέρει στους επισκέπτες του. Αναλυτικότερα στο “Eumelia” θα πάρετε μέρος σε:

Περιβαλλοντική & Βιώσιμη Εκπαίδευση: βιώστε την εμπειρία ενός βιώσιμου αγροκτήματος, μάθετε και αγγίξτε την φύση. Σκοπός του καταλύματος είναι να εδραιωθεί ένα βιώσιμο παράδειγμα οικοτουρισμού /αγροτουρισμού /εκπαιδευτικού /πολιτιστικού χώρου που δέχεται, διασκεδάζει, και εκπαιδεύει επισκέπτες καθώς και τον τοπικό πληθυσμό σχετικά με θέματα περιβάλλοντος, περιβαλλοντικές τεχνολογίες, βιολογικές αγροτικές μέθοδοι, εναλλακτική ιατρική, βιωσιμότητα, αυτοδιαχείριση και προοδευτικά εκπαιδευτικά εργαλεία.


Πεζοπορίες και Περίπατοι: περπατήστε στον Πάρνωνα και μάθετε για την πληθώρα άγριων βοτάνων, μυρίστε και νιώστε την ελληνική άνοιξη που θα μείνει για πάντα χαραγμένη και θα συνοδεύει την καρδιά σας. Ανηφορήστε στον μαγευτικό Ταΰγετο και δείτε την Λακωνία από το μάτια ενός αετού. Απολαύστε με την παρέα σας μια βόλτα και κάντε πικνίκ στο δέλτα του Ευρώτα, προστατευόμενη περιοχή Natura και καταφύγιο αγρίας ζωής.

Γευσιγνωσία Ελαιολάδου: στα σεμινάρια γευσιγνωσίας ελαιολάδου μπορείτε να το γευτείτε και να το ανακαλύψετε τον «υγρό χρυσό»: το Λακωνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με τα θεσπέσια χαρακτηριστικά του που προέρχονται από την συμφωνία της εναλλασσόμενης φύσης. Μπορείτε να βιώσετε την εμπειρία της συγκομιδής του καρπού της ελιάς, να μάθετε πως γίνετε το ελαιόλαδο, να δοκιμάσετε διαφορετικά ελαιόλαδα από την περιοχή καθώς και να μάθετε γιατί το Λακωνικό ελαιόλαδο είναι τόσο ιδιαίτερο και το επιζητούν από όλα τα μέρη της υφηλίου.


Γευσιγνωσία Κρασιού: τρυγήστε βιολογικά σταφύλια μαζί μας, μάθετε πώς να φτιάξετε βιολογικό κρασί, πατήστε τα σταφύλια παραδοσιακά υπό τους ήχους της μουσικής καθώς στην ψησταριά θα ετοιμάζονται λιχουδιές. Μάθετε για τις ελληνικές ποικιλίες που χρησιμοποιούμε για να δημιουργηθεί το βιολογικό κρασί του “Eumelia” και να δοκιμάσετε άλλα ιδιαίτερα κρασιά από την ευρύτερη περιοχή.

Μαθήματα Μαγειρικής: περπατήστε στο βιολογικό αγρόκτημα, μαζέψτε χόρτα, βότανα και φρέσκα λαχανικά από τους βιολογικούς λαχανόκηπους και μετά δημιουργήστε τα γεύματα σας κατά την διάρκεια των μαγειρικών σεμιναρίων, υπό την καθοδήγηση των τοπικών μαγείρων. Συμπληρώστε το γαστρονομικό μωσαϊκό της περιοχής και δημιουργήστε όμορφα και εύγευστα πιάτα από την συμφωνία των τοπικών προϊόντων.



«Ευμέλεια» στα αρχαία ελληνικά σημαίνει μελωδία. Επισκεφθείτε το για μία μελωδική ξενάγηση στη φύση…

Πηγή:magazine.trivago.gr

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία