Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση Χρυσοβελώνη – Δημάρχου Λαρισαίων για θέματα ισότητας

Για τις αλλαγές που προωθούνται στα θέματα ισότητας των δύο φύλων αλλά και στην καταπολέμηση της έμφυλης βίας ενημέρωσε η υφυπουργός Εσωτερικών Μ. Χρυσοβελώνη τον Δήμαρχο Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη κατά τη διάρκεια συνάντησής τους στο δημαρχείο την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019.

axrysobelonhkalogianhsjan19

26
0

Η υφυπουργός υπογράμμισε πως με το σχέδιο νόμου που έχει ετοιμάσει η κυβέρνηση και θα έρθει το επόμενο διάστημα στη Βουλή για ψήφιση διευρύνεται και ουσιαστικοποιείται η ισότητα των φύλων με τη δημιουργία και σε επίπεδο αυτοδιοίκησης επιτροπών για το θέμα, με αυξημένο ρόλο σε σχέση με τις υπάρχουσες ενώ αναλαμβάνει το κράτος τη χρηματοδότηση των δομών στήριξης των γυναικών που αντιμετωπίζουν προβλήματα (κακοποιημένες),  συμπεριλαμβανομένων και των προσφύγων που έχουν ανάλογα θέματα.

Η κ. Χρυσοβελώνη αναφέρθηκε ακόμη στην υπογραφή δύο μνημονίων συνεργασίας για ζητήματα ισότητας των δύο φύλων με τις Ενώσεις Περιφερειών και Δήμων της χώρας.

Από την πλευρά του, ο κ. Καλογιάννης χαρακτήρισε σημαντική τη συγκεκριμένη νομοθετική πρωτοβουλία και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός της ανάληψης της χρηματοδότησης από το κράτος των δομών στήριξης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία