BACK TO
TOP
Γνώμες

Θετικά αντιδρά το χρηµατιστήριο βάµβακος

Η αγορά αναµένει λύση στον εµπορικό πόλεµο µεταξύ ΗΠΑ-Κίνας και φυσικά το χρηµατιστήριο από τώρα ενισχύεται. Παράλληλα, οι καιρικές συνθήκες στο Τέξας δεν είναι ευνοϊκές για τη νέα σπορά ενώ από τεχνικής άποψης έχουν ήδη φανεί σηµάδια ανοδικής τάσης.

papadogianis_M

Γιάννης Παπαδογιάννης

11
0

Επιπλέον πρέπει να λάβουµε υπόψη πως οδεύουµε σε µια σοδειά ρεκόρ στη Βραζιλία, ενώ στις ΗΠΑ εκτιµάται αύξηση εκτάσεων.  Οι τιµές Μαΐου ‘19 έχουν φτάσει στο υψηλότερο σηµείο από την αρχή του έτους κι αυτό προκάλεσε εν µέρει την αποχή των κλωστηρίων από την αγορά. Θεωρούν πως σύντοµα θα χρειαστεί διόρθωση για να βγουν δουλειές.


Η χρηµατιστηριακή άνοδος έχει ανεβάσει σηµαντικά τις προσφορές µας, µε αποτέλεσµα οι νέες πωλήσεις που σηµειώνονται να είναι λίγες. ∆εν υπάρχει φυσικά λόγος βιασύνης, καθώς τα αποθέµατα λιγοστεύουν και δεν τίθεται θέµα πίεσης στους εκκοκκιστές. Παράλληλα, το δολάριο διατηρείται ισχυρό βελτιώνοντας τις τιµές που πιάνουµε σε ευρώ. Αναφορικά µε τη νέα σοδειά οι προσφορές που κυκλοφορούν κυµαίνονται στα 4 σεντς ανά λίµπρα πάνω από τις αντίστοιχες τιµές ∆εκεµβρίου ‘19, αλλά οι εµπορικοί οίκοι σπανίως ακολουθούν αυτά τα επίπεδα, τονίζοντας πως η προσφορά ίνας σύντοµα θα αυξηθεί λόγω της µεγάλης βραζιλιάνικης σοδειάς.

*Αναλυτής Εμπορευμάτων

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία