BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Άλλοι στην λίστα ΚΑ∆ και άλλοι στον κάδο

Τα λουλούδια στο... υπουργείο από µένα...είναι πριν ή µετά την ένταξη των ανθοπαραγωγών στους πληγέντες;

48_34

10
0

Υβρίδια

«Τα κηπευτικά δεν είναι ρούχα ή παπούτσια να τα βάλω στην άκρη. Πρέπει να κοπούν σε συγκεκριµένο χρόνο και να πουληθούν επίσης σε συγκεκριµένο χρόνο, αλλιώς είναι άχρηστα και πρέπει να πεταχτούν», λέει παραγωγός στις λαϊκές.

Ο ίδιος δηλώνει επίσης απογοητευµένος µε το σύστηµα κληρώσεων το οποίο επελέγη, σε σχέση µε το ποιοι παραγωγοί θα βγαίνουν στη λαϊκή.

«∆εν µπορεί να µας ειδοποιούν τα βράδυ της προηγούµενης ότι έχουµε κληρωθεί για τη λαϊκή της εποµένης. Ο παραγωγός χρειάζεται κάποιες ώρες για να συγκοµίσει. Ειδάλλως θα πρέπει να φορτώνει από νωρίς το αυτοκίνητό του κι αν δεν κληρωθεί να τα πετάει», λέει στην Agrenda.

Μέρα µε τη µέρα διευρύνεται η λιστα των δικαιούχων των ωφελούµενων που πλήττονται ποικιλοτρόπως από τις οικονοµικές παρενέργειες του κορωνοϊού. Εντούτοις, για την ώρα κάποια αόρατη χείρα κρατάει, εκτός αυτών, τους επαγγελµατίες του πρωτογενούς τοµέα, που µέσα στο νέο πανδηµικό περιβάλλον δυσκολεύονται και αυτοί ιδιαιτέρως από πλευράς ρευστότητας, να υποστηρίξουν την παραγωγική διαδικασία και να ανταποκριθούν στα επενδυτικά προγράµµατα που έχουν αναλάβει. Κάποια στιγµή, µπορεί και να εισακουστούν, αρκεί βέβαια να µην είναι αργά…

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία