BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Ρευστότητα, μέχρι νερό από τον Αχελώο

Φρόντισε την επόμενη φορά τα μπαστουνάκια να είναι διπλάσια

48_54

5
0

«Γη και ύδωρ» σε µία περίοδο που η ρευστότητα αποτελεί αναγκαιότητα για τη βιωσιµότητα µιας εκµετάλλευσης παρείχε εµµέσως πλην σαφώς από το βήµα της πανδηµικής ∆ΕΘ, ο πρωθυπουργός µε τις αναφορές του για τον πρωτογενή τοµέα. Ο ίδιος άφησε ανοικτό το ενδεχόµενο αύξησης των πόρων του «πακέτου» των 150 εκατ. ευρώ, για τη στήριξη δραστηριοτήτων του πρωτογενούς που πλήττονται από την πανδηµία εάν προκύψει ανάγκη, κατάργηση για το 2021 της εισφοράς αλληλεγγύης, επαναφορά της προοπτικής αξιοποίησης των νερών του Αχελώου για άρδευση του θεσσαλικού κάµπου, αλλά και υποσχέσεις για παροχές από τα κονδύλια του Ταµείου Ανάκαµψης.

Υβρίδια

  Mικρό καλάθι κρατάει ο πρώην γενικός της πλατείας, µε αφορµή την αναδιάρθρωση
της κορινθιακής σταφίδας, που ανακινείται τελευταία, µε τη Βάθη να αφήνει προσδοκίες.

  Με ανάρτηση του στο FB, o καθηγητής κάνει λόγο για «επικοινωνιακές ποµφόλυγες και φληναφήµατα τοπικού ενδιαφέροντος» κυβερνητικών παραγόντων για ένα θέµα που απαιτεί µελέτη και σχέδιο και τον αναγκαίο προϋπολογισµό να πρέπει να εγκριθεί από την ΕΕ για τη χρηµατοδότησή του.

  «Εποµένως η αναφορά στον «στόχο αναδιάρθρωσης µε οικονοµική ενίσχυση» δεν λέει τίποτα χωρίς διευκρινήσεις τόσο για το περιεχόµενο όσο και τη χρηµατοδοτική πηγή. Γνωρίζω ότι και τα δύο δεν είναι διαθέσιµα αυτή την στιγµή», τονίζει.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία