BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Τρώµε καλά κι αυτοί καλύτερα

Πάµε τόσο καλά µε τον καπνό που το γυρίσαµε στα φρούτα!

48-agrenda--livanos-seke

7
0

Σχεδόν τίποτα δεν αλλάζει σ’ αυτό τον τόπο και σχεδόν τίποτα δεν κινείται προς τα εµπρός, αφού όλα γίνονται πεδίο µικροκοµµατικής αντιπαράθεσης για ό,τι σκαλώνει ή ξεσκαλώνει. Τώρα, υπάρχει πεδίο δόξης λαµπρό µε τα σχεδόν 20 δις ευρώ της ΚΑΠ και τα λοιπά του Ταµείου Ανάκαµψης που όλοι κυβερνώντες και αντιπολίτευση κόπτονται για να µην πάνε χαµένα. Γιατί τόσα και άλλα τόσα χρόνια δεν έχουν λυθεί θέµατα νοθείας, ελληνοποιήσεων, κόστους παραγωγής, δεν αναρωτιέται κανείς; Με την ψηφιοποίηση (λέµε τώρα) και την ανάδειξη της «ελληνικής διατροφής» θα έρθει η ανάταση;

Υβρίδια

  «Τα θέµατα ανάπτυξης και οργάνωσης του αγροτικού τοµέα των νησιών, όπως η Λέσβος ή ορεινών περιοχών στην υπόλοιπη χώρα, δεν µπορούν να αντιµετωπιστούν µε οριζόντιες πολιτικές, κι αυτό η κυβέρνηση δεν µπορεί και δεν θέλει να το καταλάβει», είπε ο περιοδεύων Αλέξης.

 Το θέµα είναι ότι τόσο καιρό στην εξουσία, δεν φρόντισε γι’ αυτό και τώρα µέµφεται τους νυν για έλλειψη σχεδίου που επιχειρείται να καλυφθεί «µε τη διαχείριση των κονδυλίων της ΕΕ και µε τις πελατειακές σχέσεις στον αγροτικό χώρο».

  «Αυτό όµως είναι το αποτυχηµένο µοντέλο του χθες που έχει δηµιουργήσει τα αδιέξοδα στον αγροτικό τοµέα, φέρνοντας σε απόγνωση τους Έλληνες αγρότες», απεφάνθη ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία