Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Σε σημείο βρασμού η αγροτική ύπαιθρος

Μια εικόνα όσο χίλιες λέξεις.

48_110

235
1
Τα υψηλά ενεργειακά κόστη ταλανίζουν τον αγροτικό κόσµο που καλείται να πληρώσει υψηλότερους λογαριασµούς παρά τις δεσµεύσεις για διευθετήσεις και εκπτώσεις στη ρήτρα αναπροσαρµογής. Το θέµα, όπως κι αυτό της καθολικής επιστροφής του ΕΦΚ πετρελαίου για όλους τους αγρότες, αλλά και της παράτασης των ηλεκτρονικών ενοικιαστήριων µετέφερε ο Λαρισαίος βουλευτής της Ν∆ Κέλλας, στον υπουργό Επικρατείας. Η απάντηση του; Θα τα δούµε όλα σε συνεννόηση µε τα άλλα υπουργεία. Τουτέστιν. Φέτααα! Σηµειωτέον ότι το θερµόµετρο στην αγροτική ύπαιθρο, παρά τον χιονιά και την πανδηµία, είναι σε σηµείο βρασµού…
  • Όσο όσο πουλάνε την κορινθιακή σταφίδα οι παραγωγοί για να πάρουν τιµολόγια πώλησης 150 κιλών που θα τους εξασφαλίσουν τη συνδεδεµένη ενίσχυση.
  • Η συµφωνία που επετεύχθη πριν από λίγο καιρό µε αίτηµα αιχµής την απορρόφηση των αποθεµάτων από το εµπόριο µε τον υπουργό της πλατείας και έδειξε προς τα 1,40 ευρώ µένει, όπως λένε, ανενεργή.
  •  «Εδώ και 7 µήνες η κυβέρνηση κοροϊδεύει τους σταφιδοπαραγωγούς. Τώρα που τελείωσαν η πανηγυρισµοί από τη σύσκεψη της Αθηνάς µεταξύ του υπουργείου και τον εξαγωγέων, ότι δόθηκε λύση στο θέµα. Τους ενηµερώνουµε ότι για τον σταφιδοπαραγωγό η κατάσταση µένει τραγική», λένε από τον Αγροτικό Σύλλογο Χανδρινού.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

25-01-2022 00:49Κωνσταντίνος Γ.

Μας πρήξατε με τις σταφίδες σας, με το ζόρι να πληρώσουμε τις σταφίδες για μεταξωτές κορδέλες. Κάντε τις κομπόστ και παρατάτε μας, αν δεν μπορείτε πουλήστε τα χωράφια και πηγαίνετε για υπάλληλοι γραφείου.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία