BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Το farm to fork γίνεται µόνο fork λόγω Ουκρανίας

Τελευταίες εξελίξεις στην αγορά λιπασμάτων...

48_117

166
0

Καλά δείχνει να το πάει ο υπουργός της πλατείας, αποφεύγοντας για την ώρα άστοχες τοποθετήσεις (σ.σ όπως ο προκάτοχος του) για µείζονα ζητήµατα. Ο ίδιος, στην τελευταία σύνοδο των Βρυξελλών, ελέω Ουκρανίας, προέκρινε ζητήµατα που λύνουν προβλήµατα ρευστότητας στους αγρότες, όπως αυξηµένες προκαταβολές των άµεσων ενισχύσεων, αύξηση του αποθεµατικού κρίσης, και χρηµατοδοτικά µέτρα µε χρήση πόρων από τον β’ πυλώνα. Στα συµπληρώµατα…διατροφής και η µηνιαία καταγραφή των αποθεµάτων κάθε κράτους-µέλους, εν αναµονή και των ειδικών αποφάσεων της Κοµισιόν για ένα πιο ολοκληρωµένο πακέτο επισιτιστικής ασφάλειας.

  •  «∆εν µπορώ να καταλάβω, γιατί διαµαρτύρονται οι αγρότες! Αφού οι παροχές της κυβέρνησης, ως προς τα καύσιµα και τα λιπάσµατα είναι τεράστιες, είναι σίγουρο ότι θα µπορέσουν να καλλιεργήσουν και σε µία ολόκληρη γλάστρα!
  • Εκεί µας οδήγησε ο αγροτικός σχεδιασµός πολλών δεκαετιών, και όχι µόνο ο πόλεµος της Ουκρανίας! Φτάσαµε στο σηµείο να ζητιανεύουµε για λίγο αλεύρι σε άλλες χώρες!
  • ∆όθηκαν προτεραιότητες αλλού και χάσαµε την αυτάρκεια µας σε αγροτικά προϊόντα, π.χ. γεµίσαµε τους κάµπους φωτοβολταϊκά, ενώ προηγείτο το γέµισµα του στοµαχιού µας...», ένα από το πολλά σχόλια για τα µέτρα…στήριξης στους αγρότες ελέω ενεργειακής κρίσης.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία