BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Μην µείνει µπουκάλα στο τέλος

Φίλε Τσαγκάρη να υπολογίζεις, το γίδινο 0,80 και το πρόβειο 1,35 ευρώ. Δεν βγαίνουν αλλιώς οι εκλογές!

48_127

298
0

Μέρες…Λιβανού, θύµισε η ανακοίνωση του υπουργού της πλατείας για τις παρεµβάσεις του στη σύνοδο των Βρυξελλών. Πέρα από αόριστη αναφορά περί διασφάλισης δυνατότητας µεταφοράς πόρων από την ΚΑΠ για την κάλυψη του αυξηµένου κόστους παραγωγής από την ενεργειακή κρίση και ιδιαίτερα των κτηνοτρόφων, έµφαση δόθηκε λέει στις ελλείψεις γυάλινων φιαλών για την οινοποιία… Κατά τα λοιπά, κουβέντες για τη γρίπη των πτηνών και…πράσινα αφηγήµατα. Το θέµα είναι ότι µέχρι να δροµολογηθούν οι παρεµβάσεις ο χρόνος περνά και τα εγχώριο αγροτικό ισοζύγιο µετρά απώλειες και γράφει υπέρογκα κόστη και από ρευστό.. zero!

Υβρίδια

  • Έφθασε λέει, στην Νάξο το πρώτο µέρος της ποσότητας χονδροειδούς που «έκλεισε»
    η Ένωση στο πρόσφατο ταξίδι που πραγµατοποίησε στη Βουλγαρία, ενώ ακολουθούν κι άλλα φορτία. Σε τι τιµή;
  • «Η ποσότητα ζωοτροφής που έχουµε «κλείσει» εκτιµούµε ότι θα µας φθάσει µέχρι τον Σεπτέµβριο. Από εκεί και πέρα θα υπάρχουν δικές µας ζωοτροφές έτσι ώστε να εξυπηρετήσουµε τον Κτηνοτρόφο της Νάξου», δήλωσε µεταξύ άλλων ο πρόεδρος Καπούνης.
  • Στη χώρα µας, αναφέρει η Ένωση, υπάρχει έλλειψη σε χονδροειδείς ζωοτροφές και ως εκ τούτου το ντηλ µε τους γείτονες. Κατά τα λοιπά, το εγχώριο κυβερνητικό σχέδιο για επάρκεια πότε θα αρχίσει να παίρνει µπροστά;

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία