Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Φωτεινή μαρκίζα στη Δομοκού

Είναι µέχρι να αναλάβει πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ ένας από µας.

48_203

143
0

Στη ∆οµοκού εγκρίθηκε, λέει, πίστωση 1.537 ευρώ για την κατασκευή και τοποθέτηση φωτεινής επιγραφής στην κεντρική υπηρεσία. Θα αναβοσβήνει; Πέρα από τους αστεϊσµούς, ο αγροτικός κόσµος παραµένει στα µανταλάκια µετά την κακή πληρωµή της προκαταβολής του τσεκ, µε τον υπουργό της πλατείας να αναζητά τρόπους για να σώσει την παρτίδα. Τώρα, αν η συµπληρωµατική θα έρθει µε την εξόφληση πριν τα Χριστούγεννα - για να είναι πιο µπαµπάτσικη η πληρωµή - µένει να φανεί. Για την ώρα αναµένουµε τα νεότερα, για το που πήγαν τα 88 εκατ. ευρώ, που αγνούνται και αν θα γίνει τελικά πράξη, η υπόσχεση για αλλαγή στη διοίκηση.

  • Σε άµεση σύγκλιση διϋπουργικής σύσκεψης µε τη συµµετοχή αγροτικών φορέων καλούν το κυβερνητικό επιτελείο 16 αγροτικοί σύλλογοι για τη χάραξη ενιαίας πολιτικής και διευθέτησης στο άλυτο θέµα των εργατών γης.
  • «Υπάρχει υπουργός που να βάζει σ’ αυτή την εξίσωση τη λέξη αγρότης; Ενδιαφέρει την Κυβέρνηση το ότι η έλλειψη αγρεργατών ευθύνεται που υπολειτουργούν οι αγροτικές επιχειρήσεις και που θα φέρει έλλειψη αγροτικών προϊόντων;
  • Ενδιαφέρει την Κυβέρνηση ότι η Ελλάδα θα πεινάσει αν δεν αλλάξει πολιτική σ’ αυτό;», αναφέρουν στην επιστολή τους προς τα υπουργεία Εργασίας, Εσωτερικών, Εξωτερικών, Μετανάστευσης, Οικονοµικών και Αγροτικής Ανάπτυξης.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία