BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Φωτεινή μαρκίζα στη Δομοκού

Είναι µέχρι να αναλάβει πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ ένας από µας.

48_203

237
0

Στη ∆οµοκού εγκρίθηκε, λέει, πίστωση 1.537 ευρώ για την κατασκευή και τοποθέτηση φωτεινής επιγραφής στην κεντρική υπηρεσία. Θα αναβοσβήνει; Πέρα από τους αστεϊσµούς, ο αγροτικός κόσµος παραµένει στα µανταλάκια µετά την κακή πληρωµή της προκαταβολής του τσεκ, µε τον υπουργό της πλατείας να αναζητά τρόπους για να σώσει την παρτίδα. Τώρα, αν η συµπληρωµατική θα έρθει µε την εξόφληση πριν τα Χριστούγεννα - για να είναι πιο µπαµπάτσικη η πληρωµή - µένει να φανεί. Για την ώρα αναµένουµε τα νεότερα, για το που πήγαν τα 88 εκατ. ευρώ, που αγνούνται και αν θα γίνει τελικά πράξη, η υπόσχεση για αλλαγή στη διοίκηση.

  • Σε άµεση σύγκλιση διϋπουργικής σύσκεψης µε τη συµµετοχή αγροτικών φορέων καλούν το κυβερνητικό επιτελείο 16 αγροτικοί σύλλογοι για τη χάραξη ενιαίας πολιτικής και διευθέτησης στο άλυτο θέµα των εργατών γης.
  • «Υπάρχει υπουργός που να βάζει σ’ αυτή την εξίσωση τη λέξη αγρότης; Ενδιαφέρει την Κυβέρνηση το ότι η έλλειψη αγρεργατών ευθύνεται που υπολειτουργούν οι αγροτικές επιχειρήσεις και που θα φέρει έλλειψη αγροτικών προϊόντων;
  • Ενδιαφέρει την Κυβέρνηση ότι η Ελλάδα θα πεινάσει αν δεν αλλάξει πολιτική σ’ αυτό;», αναφέρουν στην επιστολή τους προς τα υπουργεία Εργασίας, Εσωτερικών, Εξωτερικών, Μετανάστευσης, Οικονοµικών και Αγροτικής Ανάπτυξης.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία