BACK TO
TOP
Branding

Σε εξέλιξη μεγάλος διαγωνισμός bartending

O World Class Annual Competition των Reserve Brands της Diageo, που προσδιορίζει εδώ και μια δεκαετία τα trends στον κλάδο του ποτού, βρίσκεται σε εξέλιξη με τις συμμετοχές να κλείνουν τη Δευτέρα 15 Απριλίου.

aworldclasscompetitionekdh2N

16
0

Κατά τη διάρκεια των Roadshow Sessions, παρουσιάστηκαν οι τρεις θεματικές ενότητες του φετινού διαγωνισμού: Johnnie Walker Black Label > Science of Smoke, gin Tanqueray No. TEN > Tech Tonics και single malt whisky Talisker > Tartan Tiki.

Οι bartenders που θα δηλώσουν συμμετοχή, καλούνται να επιλέξουν μια από τις παραπάνω ενότητες και να δημιουργήσουν τη δική τους πρωτότυπη συνταγή, με βάση ένα από τα τρία premium αποστάγματα, ενώ παράλληλα, θα ενσωματώνουν τεχνικές και θα συνδυάζουν διαφορετικές επιρροές, σε ένα ποτό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τη δική τους πρωτότυπη συνταγή στο:
http://www.theworldclassclub.com/enter-competition

Cocktail Festival

Αυτή τη χρονιά, για πρώτη φορά μέσω της πλατφόρμας του World Class θα τρέξει ο Διαγωνισμός Digital Bartender Competition ‘Cocktail Festival’. Ένας διαγωνισμός στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι bartenders που δήλωσαν συμμετοχή στο World Class Annual 2019 και στον οποίο καθοριστικό ρόλο για την ανάδειξη του νικητή έχουν οι fine drinkers. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει τον πιο ταλαντούχο bartender και να αναδείξει το δικό του αγαπημένο cocktail serve στο Digital Bartender Competition ‘Cocktail Festival’.

Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν 6, 7 και 8 Μαΐου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Από εκεί θα προκύψει η τελική ομάδα, που θα συμμετέχει στον ελληνικό τελικό, για να διεκδικήσει τον τίτλο του Έλληνα World Class Winner 2019 την Τρίτη 18 Ιουνίου που θα ταξιδέψει τον Σεπτέμβριο στη Γλασκώβη, για να συμμετέχει στον παγκόσμιο τελικό του World Class Annual Competition.

Hashtags
της διοργάνωσης:

#WorldClass2019

#WorldClass 

#WorldClassGreece

 #truespirit 

#finedrinking 

Λίγα λόγια για το World Class

Από την ίδρυσή του το 2009, το World Class των Reserve Brands της Diageo, αποτελεί την κορυφαία πλατφόρμα επικοινωνίας με στόχο τη μύηση του κοινού στο fine drinking. Από το World Class μπορεί κανείς να αντλήσει γνώσεις και στοιχεία για όλες τις καινούριες τάσεις, συνταγές και νέα για τον κόσμο των cocktails. Με παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες, έχει αποτελέσει πόλο έμπνευσης, εκπαίδευσης και γνώσης για περισσότερους από 300.000 bartenders σε όλο τον κόσμο, μέσω σχετικών προγραμμάτων. Διοργανώνει κάθε χρόνο το ‘World Class Bartender of the Year’ – τον θεσμό που αναγνωρίζεται από bartenders και κοινό ως η μεγαλύτερη διάκριση που μπορεί να λάβει ένας επαγγελματίας του χώρου. Στην
ομπρέλα του World Class ανήκουν τα brands: Johnnie Walker Black Label Scotch Whisky, Tanqueray No. TEN Gin, Ketel One Vodka, Zacapa Rum, Talisker Single Malt Scotch Whisky, Bulleit Bourbon, Cîroc Vodka and Don Julio Tequila

Περισσότερες πληροφορίες:
https://www.theworldclassclub.com

Σχετικά με τη Diageo Hellas

Η DIAGEO είναι κορυφαία εταιρεία premium αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα και τον κόσμο. Το όνομα Diageo προέρχεται από τη συνένωση δύο λέξεων: της λατινικής λέξης Dia που σημαίνει ημέρα και της λέξης Geo που προέρχεται από την ελληνική λέξη γαία και αντικατοπτρίζει το όραμα της εταιρείας «Γιορτάζουμε τη ζωή, κάθε ημέρα, σε όλη τη γη, υπεύθυνα».
Στην Ελλάδα, η Diageo διακινεί μία μεγάλη σειρά σημάτων: τα whiskies Johnnie Walker, Haig, Dimple, Cardhu και τα Classic Malt, τη Smirnoff Vodka, το Gordon’s Gin και το Baileys Creamy liqueur, είναι μερικά από τα από αυτά.

Η Diageo, μεταξύ άλλων, θέτει τη μετρημένη κατανάλωση των αλκοολούχων ποτών στο επίκεντρο της δράσης της, που εκφράζεται στο όραμά της με τη λέξη «υπεύθυνα».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία