BACK TO
TOP
Branding

Η Melimnos στη Food Expo 2020

Η Melimnos για ακόμα μια χρονιά συμμετέχει στην Food Expo που θα διαξαχθεί 7-9 Μαρτίου στην Αθήνα.

Melimnos_logo

26
0

Η MELIMNOS για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα συμμετέχει στη FOOD EXPO. Την μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 7 έως τις 9 Μαρτίου.


Όταν η ελληνική καινοτομία παντρεύεται με το μεράκι το αποτέλεσμα είναι «χρυσό»

Οι καινοτόμες συσκευασίες από ξύλο και χρυσό 24 καρατίων της MELIMNOS έχουν κερδίσει από την πρώτη στιγμή το αγοραστικό ενδιαφέρον. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός, τα φυσικά χαρακτηριστικά του ξύλου σε συνδυασμό με το μεταλλικό λογότυπο κάνουν τη διαφορά. Η σειρά ξύλινων συσκευασιών η οποία αποτελείται από την «Κυψέλη» και τα «Πλαίσια» ταξιδεύει το ελληνικό μέλι σε περιοχές τις Ελλάδας, σε χώρες τις Ευρώπης και πρόσφατα στις Η.Π.Α και στα Η.Α.Ε.

«Η εταιρία μας διανύει αισίως το τρίτο έτος ζωής. Η καινοτομία, ο άνθρωπος και το περιβάλλον αποτελούν τους βασικούς πυλώνες στους οποίους από την πρώτη στιγμή επιλέγουμε να επενδύσουμε. Περιορίζοντας στο ελάχιστο τη χρήση πλαστικών υλικών και του ενεργειακού αποτυπώματος επιδιώκουμε το μέγιστο δυνατό όφελος για το περιβάλλον και κατ’ επέκταση για την κοινωνία», τόνισε ο ceo της MELIMNOS κ. Αλέξανδρος Μπαλδεράνος.

Ο πήχης για την εταιρία έχει τεθεί από την αρχή πολύ υψηλά. «Από την περίοδο κατά την οποία συνθέταμε το επιχειρηματικό σχέδιο ως και σήμερα που αυτό πλέον έχει τεθεί σε πλήρη εφαρμογή, επιδίωξή μας αποτελεί η διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό της αγοράς. Η παγκόσμια αγορά καθημερινά εξελίσσεται δημιουργώντας νέα πρότυπα και μεγαλύτερες απαιτήσεις. Εργαζόμαστε ώστε να αποτελούμε κομμάτι αυτής της αλλαγής διατηρώντας παράλληλα σταθερές και αναλλοίωτες τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες γαλουχήθηκε το όραμά μας», πρόσθεσε ο κ. Μπαλδεράνος και συνέχισε, «Όραμά μας αποτελεί η ανάδειξη και η παροχή διατροφικών λύσεων υψηλής ποιότητας στους ανθρώπους μέσα από μία ευχάριστη καταναλωτική εμπειρία».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία