BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Ακριβώς πάνω στην άνοιξη η 2η Rosé Grand Tasting στη Θεσσαλονική

Η Wine Plus ανακοινώνει την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής της 2ης Rosé Grand Tasting, εξαιτίας του κοροναϊου.

20190114224423_RGT

19
0

Αν και τα μέτρα προστασίας από τον κοροναϊο, αναγκάζουν τους διοργανωτές να αλλάξουν την ημερομηνία διεξαγωγής της γευστικής δοκιμής, οι ίδιοι εστιάζουν στα θετικά της αλλαγής.  

Παρακάτω παρατίθεται αναλυτικά η ανακοίνωση:

2nd Rosé Grand Tasting @Thessaloniki ║ Η Άνοιξη των ροζέ κρασιών

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

ξενοδοχείο Makedonia Palace

Η Wine Plus ανακοινώνει την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής της 2nd Rosé Grand Tasting @Thessaloniki ║ Η Άνοιξη των ροζέ κρασιών.

Η εξέλιξη της επιδημίας του κορωνοϊού (COVID-19) στην Ελλάδα και κυρίως οι υποδείξεις για την προστασία από τη μετάδοσή του, μας οδηγούν στην απόφαση της μεταφοράς της ημερομηνίας διεξαγωγής της.

Η νέα ημερομηνία είναι η Δευτέρα 4 Μαΐου 2020.

Εστιάζοντας στα θετικά της αλλαγής, οι διοργανωτές σημειώνουν τη διεξαγωγή της γευστικής δοκιμής στην καρδιά της άνοιξης και λίγο πριν από το καλοκαίρι, ιδανική εποχή για την κατανάλωση των ροζέ κρασιών .

Η Rosé Grand Tasting @Thessaloniki ║ Η Άνοιξη των ροζέ κρασιών πραγματοποιείται με την αιγίδα του Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης.

INFO - ΝΕΑ ημερομηνία: Δευτέρα 4 Μαΐου 2020 - τόπος: ξενοδοχείο Makedonia Palace - ωράριο λειτουργίας: 14.00 - 16.00 επαγγελματίες, είσοδος με πρόσκληση ή επίδειξη επαγγελματικής κάρτας 16:00 - 21.00 καταναλωτές, είσοδος με εισιτήριο 5€

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία