BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Ισχυρό ανοσοποιητικό με Ηπειρώτικα Αυγά Αχυρώνα

Το «είμαστε ό,τι τρώμε» έχει εγκατασταθεί πλέον στη συνείδηση όλων μας όχι απλά σαν ένα ρητό, αλλά ως κοινή παραδοχή. Πρωταρχικός, λοιπόν, παράγοντας για να είμαστε υγιείς είναι η διατροφή. Υγιεινή διατροφή, σημαίνει υγιής οργανισμός και κατ’ επέκταση ενισχυμένο ανοσοποιητικό.

Ipeirotika_Avga_Axirona

12
0

Τα Ηπειρώτικα Αυγά της Πτηνοτροφικής Ιωαννίνων Α.Ε., γνωρίζουν το παραπάνω τρίπτυχο καλύτερα από τον καθένα και προτείνουν να εντάξουμε στη διατροφή μας τα Ηπειρώτικα Αυγά Αχυρώνα, που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε σελήνιο και αποτελούν πηγή βιταμίνης Ε. Το σελήνιο (Se), είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό που συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και του θυρεοειδούς αδένα. Όταν συνδυάζεται με τη βιταμίνη Ε, που συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, τότε η δράση του ενισχύεται ακόμη περισσότερο.

Εξίσου σημαντικό για ένα ενισχυμένο ανοσοποιητικό είναι η κατανάλωση φρέσκων προϊόντων. Η φρεσκάδα των Ηπειρώτικων Αυγών είναι εγγυημένη, καθώς η διανομή τους πραγματοποιείται εντός 24 ωρών από την παραγωγή τους, χάρη στη συγγενική συνεργασία που έχουν αναπτύξει με τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ», έχοντας κοινό παρονομαστή την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων που παράγουν.

Η Πτηνοτροφική Ιωαννίνων προσφέρει στους καταναλωτές αυγά με ονομασία προέλευσης, απαράμιλλης ποιότητας και διατροφικής αξίας. Διαθέτει μία ευρεία γκάμα προϊόντων αυγού που απαντούν στις ανάγκες των καταναλωτών καθώς και στις διατροφικές τάσεις της του σήμερα.

 

Σχετικά με την Πτηνοτροφική Ιωαννίνων: Η Πτηνοτροφική Ιωαννίνων Α.Ε. ξεκίνησε το 1962 από τα Ιωάννινα, μια εταιρία αμιγώς οικογενειακή, και εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες πτηνοτροφικές επιχειρήσεις της Ελλάδας στον τομέα της παραγωγής αυγών, της παστερίωσης αυγών και της παραγωγής οργανικού λιπάσματος. Με αφοσίωση στη δουλειά της και σεβασμό στον καταναλωτή, προσφέρει σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό, φρέσκα αυγά από κότες ταϊσμένες με αγνές πρώτες ύλες. Παράγει και διαχειρίζεται  ετησίως πάνω από 150 εκατομμύρια αυγά. Είναι η 1η εταιρεία που έφερε τα φρέσκα παστεριωμένα προϊόντα αυγού στο ράφι στην ελληνική αγορά. Από το 2017 μέχρι και σήμερα έχει επενδύσει πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών της.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία