Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Νέος διευθύνων σύμβουλος ο Νικήτας Ασπιώτης στην ΕΖΑ

Ο Τζώρτζης Κανακάρης έχοντας συμπληρώσει τρία χρόνια στο τιμόνι της εταιρείας με επιτυχία, και έχοντας υλοποιήσει ένα σημαντικό έργο στην τοποθέτηση των προϊόντων της εταιρείας στην ελληνική αγορά μπίρας θα παραμείνει στο διοικητικό συμβούλιο, ως μη εκτελεστικό μέλος.

67a2f397cc5a4b8682934f1ac8776006

57
0

Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην εταιρεία Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης αναλαμβάνει ο Νικήτας Ασπιώτης από την Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Τζώρτζης Κανακάρης έχοντας συμπληρώσει τρία χρόνια στο τιμόνι της εταιρείας με επιτυχία, και έχοντας υλοποιήσει ένα σημαντικό έργο στην τοποθέτηση των προϊόντων της εταιρείας στην ελληνική αγορά μπίρας θα παραμείνει στο διοικητικό συμβούλιο, ως μη εκτελεστικό μέλος, διασφαλίζοντας έτσι τη συνέχεια στην υλοποίηση διαφόρων σημαντικών πρωτοβουλιών που είχε αναλάβει η εταιρεία.

Ο Αθανάσιος Συριανός, πρόεδρος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε το Νικήτα Ασπιώτη στην οικογένεια της ΕΖΑ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Ευχαριστούμε τον Τζώρτζη Κανακάρη για τη συνεισφορά του στην εταιρεία μας, σε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία