Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αγορά Προϊόντων

Σημάδια για βελτίωση της τιμής στο σκληρό σιτάρι μέσα στο Γενάρη

Σε φάση αναµονής καλούνται να µείνουν λίγο ακόµα όσοι από τους παραγωγούς έχουν κρατήσει στις αποθήκες τους σκληρό σιτάρι, ποντάροντας σε καλύτερη τιµή µε τη νέα χρονιά....

Σημάδια για βελτίωση της τιμής στο σκληρό σιτάρι μέσα στο Γενάρη

0
0

Η αγορά, σύµφωνα µε τους αναλυτές, δείχνει ως πιο πιθανό σενάριο µια άνοδο το επόµενο διάστηµα, παρά πίεση για τις τιµές του σκληρού σίτου. Κι αυτό άρχισε να φαίνεται ήδη από αυτή την εβδοµάδα µε την επαναδραστηριοποίηση των εµπορικών πράξεων µε σιτάρια χαµηλής ποιότητας.

Λίγες µέρες µετά τη στασιµότητα, που επικράτησε κατά τη διάρκεια των γιορτών, εναρµονίστηκαν οι τιµές του ελληνικού προϊόντος στις προσφορές των αγοραστών και έγιναν οι πρώτες δουλειές προς εξαγωγή στα 210 ευρώ ο τόνος ελληνικό λιµάνι, για χαµηλά σιτάρια. Το γεγονός ότι οι πωλήσεις κινούνται σε αυτά τα επίπεδα, κάνει τους εµπόρους να κρατούν πίσω τα καλά σιτάρια, καθώς γνωρίζουν ότι σε αυτή τη φάση δεν θα πληρωθούν όσο «σηκώνει» η ποιότητά τους.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Agrenda που κυκλοφορεί το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στα περίπτερα όλης της χώρας μαζί με το ένθετο «Ελαίας Καρπός»

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire