Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Πρωτεύουσα του πρωτογενούς τομέα η Λάρισα

Με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων επιχειρήσεων του αγροτοκτηνοτροφικού κλάδου και με προσέλευση επισκεπτών από όλη τη χώρα ολοκληρώθηκε η 13η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία «AgroThessaly» στη Λάρισα (Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης).

AGRO_6

78
0

Η AgroThessaly αποτέλεσε μια ισχυρή εκθεσιακή σύμπραξη ανάμεσα στη ΔΕΘ-HELEXPO και τον Δήμο Λαρισαίων.

Με 766 εκθέτες (269 άμεσους και 497 έμμεσους) από 34 χώρες, εκθεσιακό χώρο 25.000 τ.μ. και ομαδικές επισκέψεις εμπορικών επισκεπτών από τα Βαλκάνια, η AgroThessaly παρουσίασε το παρόν και το μέλλον της τεχνολογίας και της καινοτομίας στον αγροτικό τομέα.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας την έκθεση επισκέφτηκαν ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Απόστολος Καλογιάννης μαζί με τον Πρόεδρο της ΔΕΘ-HELEXPO, κ. Τάσο Τζήκα, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΘ-HELEXPO, Δρ Κυριάκο Ποζρικίδη και τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος του Δήμου Λαρισαίων, κ. Παναγιώτη Νταή.

Στην «καρδιά» της γεωργίας στη Λάρισα η AgroThessaly έχει συγκεντρώσει εταιρείες με γεωργικά μηχανήματα και ελκυστήρες, εργαλεία κατεργασίας εδάφους, εφόδια, πολλαπλασιαστικό υλικό, φυτώρια, κηπευτικά μηχανήματα, δασικό εξοπλισμό, μηχανήματα για την κτηνοτροφία- πτηνοτροφία, ζωοτροφές κα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία