BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Ελληνο-Ολλανδική έκθεση-φεστιβάλ στην Ουτρέχτη

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Ελλάδα Παντού» διοργανώνει τη δεύτερη Ελληνο-Ολλανδική Έκθεση-Φεστιβάλ ‘Feel, Taste, Live Greece!’ στις 15-17 Μαρτίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Expo Houten στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας με θέμα τις εμπορικές σχέσεις και τον διαπολιτισμικό διάλογο μεταξύ Ελλάδας και Ολλανδίας.

aellinoollandikiekthesiNS

29
0

Απευθύνεται σε επιχειρήσεις με προϋποθέσεις εξωστρέφειας σε όλη την Ελλάδα, που αναζητούν διαύλους δικτύωσης και προώθησης στην Ολλανδία και σε θεσμικούς φορείς που επιθυμούν να προβάλουν την άυλη πολιτιστική κληρονομιά, τα τοπικά προϊόντα, τον θεματικό και γενικό τουρισμό.

Για τους εκθέτες θα υπάρχει δυνατότητα λιανικής πώλησης απευθείας στους επισκέπτες (υπό  προϋποθέσεις) και πρόσβαση σε B2Β συναντήσεις με τοπικούς εμπορικούς και επιχειρηματικούς παράγοντες, ενώ αναμένονται επισκέπτες μεταξύ άλλων από Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο.

Θέση στη διοργάνωση θα βρουν τρόφιμα, ποτά και προϊόντα γενικού εμπορίου, κτηματομεσιτικές και νομικές υπηρεσίες καθώς και οι δημιουργικές βιομηχανίες της γαστρονομίας, της μουσικής, του χορού.

Με τη στήριξη των: Υπουργείων Τουρισμού και ΕΟΤ, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Ολλανδία

Περισσότερες πληροφορίες:

Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ‘Ελλάδα Παντού’
Ανατολικής Ρωμυλίας 80, ΤΚ 16562, Γλυφάδα
email: info@gnef.nl
www.gnef.nl

τηλ (Ελλάδα): +30 210 30 01 574
τηλ (Ολλανδία): +31 30 80 80 92

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία