BACK TO
TOP
Παρουσιάσεις

Ραντεβού στην επόμενη SIAL Μέσης Ανατολής

Oλοκληρώθηκε η Διεθνής Έκθεση SIAL Μέσης Ανατολής 2018, που έλαβε χώρα από τις 10 έως τις 12 Δεκεμβρίου 2018 στο Εθνικό Εκθεσιακό Κέντρο του Άμπου Ντάμπι, αφήνοντας όπως εκτιμάται αίσθημα ικανοποίησης στους συμμετέχοντες εκθέτες ότι οι προσπάθειες τους για ένα μεγαλύτερο άνοιγμα στην αγορά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αξίζουν τον κόπο.

asialmiddleast18iii

27
0

Η αγορά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και ιδιαίτερα το Άμπου Ντάμπι, ως το σημαντικότερο κέντρο εμπορίου στην περιοχή, είναι φιλικά προσκείμενη στα ελληνικά προϊόντα διατροφής και οι Έλληνες εξαγωγείς συστήνεται να συνεχίσουν τις προσπάθειες τους.

Η Διεθνής Έκθεση SIAL Μέσης Ανατολής, «παιδί» της δημοφιλούς έκθεσης SIAL PARIS, άνοιξε τις πόρτες της την περασμένη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, φιλοξενώντας πάνω από 1.000 εκθέτες και προσελκύοντας υψηλό αριθμό επισκεπτών του κλάδου των τροφίμων, με αύξηση της επισκεψιμότητας κατά 10% σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.



Στην ελληνική αποστολή συμμετείχαν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και κάτω από την ομπρέλα της βρέθηκαν οι εταιρείες: ΔΕΑΣ ΑΕ, ΜΠΕΓΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΕ, ΒΑΜΒΑΛΗΣ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΕΒΕ, GREKKO FRUTA ΑΕ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΕΧΑΓΙΑ ΑΕ. Επίσης, συμμετείχαν και δύο κοινοτικά προγράμματα προωθώντας ελληνικό ελαιόλαδο, μαρμελάδες και φυσικούς χυμούς ρόδι. Οι Έλληνες εξαγωγείς μεταφέρεται ότι έμειναν ευχαριστημένοι από το οργανωμένο hosted buyer program και από τον υψηλό αριθμό των Β2Β συναντήσεων κατά τη διάρκεια του τριημέρου και αναχωρούν από το Άμπου Ντάμπι με κλεισμένες συμφωνίες.

Πολλά υποσχόμενη έκθεση, η επόμενη SIAL Middle East θα πραγματοποιηθεί τον άλλο Δεκέμβριο στο Άμπου Ντάμπι και η Great Greek Exports and Trade, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της έκθεσης, έχει εξασφαλίσει προνομιακό χώρο για την διευρυμένη ελληνική συμμετοχή του 2019.



Μέσα στα πλαίσια της υποστήριξης και ενίσχυσης της ελληνικής εξαγωγικής κοινότητας, η Great Greek Exports and Trade βρίσκεται πάντα κοντά στους Έλληνες εξαγωγείς με ένα πλούσιο εκθεσιακό πρόγραμμα και δράσεις για το 2019 και 2020, που περιλαμβάνει πάνω από 55 δημοφιλή εκθεσιακά γεγονότα τον χρόνο στον κλάδο των τροφίμων και ποτών με ξεχωριστές δράσεις και στις πέντε ηπείρους.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα www.greatexhibitions.gr ή στο τηλ: + 30 210 77 55 080.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία