BACK TO
TOP
Αιγοπροβατοτροφία

Ως 7 Μαρτίου δηλώσεις για το τρίτο έτος αυτόχθονων φυλών στις Σέρρες

Τις δηλώσεις εφαρμογής τους ηλεκτρονικά καλούνται να υποβάλλουν οι κτηνοτρόφοι των Σερρών για το τέταρτο έτος της βιολογικής κτηνοτροφίας και το τρίτο έτος των απειλούμενων φυλών.

Καλό Πάσχα για Άρθρο 68, εξισωτική και de minimis των ορεινών περιοχών

3
0
Πιο αναλυτικά, η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Σερρών ενημερώνει τους δικαιούχους των Δράσεων 1.2 «Βιολογική Κτηνοτροφία» και 3.1 Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων του Μέτρου 2.1.4., ότι πρέπει μέχρι τις 7 Μαρτίου 2016 να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις δηλώσεις εφαρμογής για το τέταρτο έτος της βιολογικής κτηνοτροφίας και το τρίτο έτος των απειλούμενων φυλών.        
Από την ηλεκτρονική  υποβολή  της δήλωσης εφαρμογής και εντός 70 ημερολογιακών ημερών θα πρέπει να κατατεθεί στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ο φυσικός φάκελος με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.              
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη ΔΑΟΚ Σερρών, Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής, Τέρμα Ομονοίας - Σέρρες, Γραφείο 9, τηλ. 2321355216 -215 και -217 κ. Καραλής Κ., Μερτίκας Α.. Χατζίκας Α.,Ράμναλη Π.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία