Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Σιτηρά - Ρύζι

To πρωτεϊνούχο ρύζι γίνεται premium τροφή

Νέες καλλιεργητικές τεχνικές και ποικιλίες επιτρέπουν τη διαφοροποίηση στην παραγωγή

xxxx_3

129
0

Ιδανική επιλογή για αθλητές, χορτοφάγους (vegan), για οποιονδήποτε σε περιόδους νηστείας αποτελεί το ρύζι µε υψηλές πρωτεΐνες που θα µπορούσε να πει κανείς πως αποτελεί την τάση της εποχής.

Οι νέες καλλιεργητικές τεχνικές αλλά και οι ποικιλίες που αναπτύσσονται µπορούν να οδηγήσουν σε ένα προϊόν µε αυξηµένο πρωτεΐνικό περιεχόµενο, µε την τελική παραγωγή να µπορεί ιδιαίτερα στο εξωτερικό να πωληθεί ως ένα premium προϊόν.

Από την Ελλάδα, το παράδειγµα είχε δώσει ο καλλιεργητής ρυζιού Κώστας Κράββας, ο οποίος µε την εφαρµογή τεχνικών ακριβείας στο χωράφι είχε πετύχει κατά µέσο όρο µε την ποικιλία Ronaldo περιεκτικότητα πρωτεΐνης 9,98 το 2016 και για το οποίο είχε εκφράσει σκέψεις να το διαθέσει ως ένα «ειδικό» προΐόν. Παράλληλα, το ρύζι µε υψηλή πρωτεΐνη θεωρείται πως θα συµβάλει στην διατροφή του αυξανόµενου πληθυσµού.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία