Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Απώλειες υπό το βάρος της γενικευµένης πτώσης σε όλα τα χρηµατιστήρια

Οι σφοδρές µαζικές ρευστοποιήσεις σε όλα τα χρηµατιστήρια σε συνδυασµό µε τις βροχοπτώσεις στο Τέξας δοκιµάζουν τα χαµηλά για το βαµβάκι.

papadogianis_M_3_8

80
0

Εντός δύο εβδοµάδων οι τιµές συµβολαίων Ιουλίου έχασαν σχεδόν 8 σεντς ανά λίµπρα, δηλαδή 14 λεπτά το κιλό στο εκκοκκισµένο. Το καλό είναι πως στη φυσική αγορά υπάρχει ζήτηση κι αυτό εκτιµάται πως θα στηρίξει την αγορά. Βέβαια για να δούµε σοβαρή ανοδική αντίδραση θα πρέπει να τερµατίσει αυτό το γενικευµένο «πούληµα» στις αγορές, το οποίο εντάθηκε πρόσφατα λόγω των φόβων πληθωρισµού.

 

Ο κλάδος έχει κάπως αιφνιδιαστεί από την έκταση της πτώσης στο χρηµατιστήριο, εντούτοις κάποιες επιλεκτικές δουλειές τόσο για τα φετινά στοκ όσο και για τη νέα σοδειά σηµειωθήκαν. Αναφορικά µε τις προπωλήσεις το γύρισµα του χρηµατιστηρίου έδωσε τη δυνατότητα σε λίγους εµπορικούς οίκους να πληρώσουν έστω για µικρές ποσότητες τιµές που πλησίαζαν σε πριµ ανοιχτών συµβολαίων τα 4 σεντς ανά λίµπρα. Παράλληλα για τα φετινά αποθέµατα υπάρχει ενδιαφέρον από τουρκικά κλωστήρια για άµεσες φορτώσεις καθώς, απ’ ότι φαίνεται υπήρξαν καθυστερήσεις παραδόσεων από άλλες σοδειές.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία