Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Οι βροχοπτώσεις στο Τέξας δυσκολεύουν την ανοδική αντίδραση

Παρά το συνεχιζόµενο αρνητικό κλίµα στα πιο πολλά εµπορεύµατα, το βαµβάκι προσπαθεί να αντιδράσει ανοδικά αλλά δεν τα καταφέρνει λόγω βελτίωσης καιρικών συνθηκών στο Τέξας

papadogianis_M_3_8

Γιάννης Παπαδογιάννης

131
0

Με τις πολυπόθητες βροχές να έρχονται, οι αναλυτές δίνουν σήµα βελτίωσης συνολικής προσφοράς για τη νέα σοδειά. Ως αποτέλεσµα, παρά την πτώση στα δηµητριακά, το βαµβάκι κατέγραφε συνεδριάσεις µε πολλές εναλλαγές προσήµου. Παρατηρούµε πλέον πως ο Ιούλιος ‘21 δεν είναι αντιστραµµένος σε σχέση µε τον ∆εκέµβριο ‘21, έχει µετατοπιστεί το ενδιαφέρον στη νέα σοδειά και στις µελλοντικές φορτώσεις.

 

Σηµειώνονται πολύ λίγες πωλήσεις φετινής σοδειάς καθότι τα στοκ είναι περιορισµένα και βρίσκονται σε λίγα χέρια. Οι τιµές κυµαίνονται κοντά στα 90 σεντς ανά λίµπρα για τις πολύ καλές ποιότητες. Παράλληλα, αναφορικά µε τη νέα σοδειά, οι προπωλήσεις αυτό το διάστηµα έχουν παγώσει, δεδοµένου ότι οι αγοραστές δεν είναι διατεθειµένοι να πληρώσουν σε αυτή τη φάση τα 4 σεντς ανά λίµπρα πριµ επί του χρηµατιστηρίου, ενώ παράλληλα οι εκκοκκιστές έχοντας προπωλήσει ήδη ένα κοµµάτι της µελλοντικής παραγωγής τους προτιµούν να περιµένουν για να δουν τις εξελίξεις.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία