Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Fresher

Κυβερνοεπίθεση δέχθηκε η Dole, διέκοψε τις αποστολές τροφίμων μέχρι νεωτέρας

Η Dole Food Company, ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς και διανομείς φρέσκων φρούτων και λαχανικών στον κόσμο, ανακοίνωσε ότι αντιμετωπίζει μια επίθεση ransomware που επηρέασε τις δραστηριότητές της.

Dole_products

48
0

Η επίθεση διέκοψε τις λειτουργίες της εταιρείας και είχε ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή λειτουργίας των εργοστασίων παραγωγής. Σταμάτησε προσωρινά τις αποστολές τροφίμων της εταιρείας στα καταστήματα, και ενα δελτίο τύπου της εταιρείας αναφέρει ότι μόλις έμαθε για το περιστατικό, η Dole κινήθηκε γρήγορα για να περιορίσει την απειλή και προσέλαβε κορυφαίους  εμπειρογνώμονες στον τομέα της κυβερνοασφάλειας που συνεργάζονται με τις εσωτερικές ομάδες της Dole για την ασφάλεια των συστημάτων της εταιρείας.

Η εταιρεία  δεν μπήκε σε λεπτομέρειες σχετικά με τις μεθόδους επίθεσης των χάκερ ransomware, αλλά είπε ότι η εταιρεία επικοινώνησε με τις αρχές επιβολής του νόμου.

Το σημείωμα που στάλθηκε στα καταστήματα αναφέρει ότι η Dole θα εφαρμόσει το πρωτόκολλο διαχείρισης κρίσεων που περιλαμβάνει το «Manual Backup Program». Για να διασφαλιστεί ότι η παραγωγή και οι αποστολές εξακολουθούν να λειτουργούν, η επιχείρηση μπορεί να χρειαστεί να επιστρέψει σε χειροκίνητες λειτουργίες. Αυτό πιθανόν να προκαλέσει μείωση της ταχύτητας αυτών των διαδικασιών, αλλά μπορεί να βοηθήσει να προχωρήσουν τα πράγματα.

Η Dole Food Company είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς φρέσκων φρούτων και λαχανικών στον κόσμο. Η εταιρεία ιδρύθηκε στη Χαβάη το 1851 από έναν Γερμανό μετανάστη, τον James Drummond Dole, και έχει εξελιχθεί σε μια δύναμη δισεκατομμυρίων δολαρίων που απασχολεί πάνω από 34.000 άτομα σε 90 χώρες.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία