BACK TO
TOP
Fresher

Λίγα τα αψεγάδιαστα βερίκοκα, τιμή μέχρι 1,60 εξασφαλίζει η Wonder Cot

Κινητικότητα γύρω από τα κτήµατα παρατηρείται τις τελευταίες ηµέρες, καθώς ξεκινά και στα βορειότερα παραγωγικά κέντρα της χώρας η συγκοµιδή βερίκοκων, µε τη ποικιλία Wonder Cot να αποτελεί αυτή τη στιγµή το βασικό τροφοδότη της ζήτησης, σε τιµές που κυµαίνονται για την πρώτη ποιότητα από τα 1,50 µέχρι τα 1,60 ευρώ το κιλό.

21_pin_32

Πέτρος Γκόγκος

1909
2

Οι διαπιστώσεις των παραγωγών θέλουν τα βερίκοκα που έµειναν αψεγάδιαστα από τα καιρικά µοτίβα του τελευταίου διµήνου, να είναι ελάχιστα, σε µια κατάσταση που κρατά ζεστό το ενδιαφέρον και για τις δεύτερες ποιότητες, που είναι ελαφρώς χτυπηµένες από το χαλάζι και αποτελούν τον κύριο όγκο της διαθέσιµης παραγωγής.

Οι τιµές που πληρώνονται στο χωράφι ανέρχονται στο 1 ευρώ το κιλό, ενώ στις λαχαναγορές ακούγονται µέχρι και τα 1,30 ευρώ για τα ελαφρώς χτυπηµένα. Προ δεκαπενθήµερου, οι πρώτες κοπές από Maya Cot και τα Mogador σε περιοχές της Πελοποννήσου έφυγαν από το χωράφι µε τιµές κοντά στα 2 ευρώ. 


Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

30-05-2023 23:36Αλκης Βαλσαμιδης

Γιατί κοροϊδεύετε τόν κόσμο; Πού υπάρχουν αυτές οι τιμές;

Απάντηση

29-05-2023 21:33Γκουτζιος Χρήστος

Πού τίς ακούσατε αυτές τις τιμές, γιατί εδώ (Άγιος Μάμας Χαλκιδικής) οι τιμές που δίνουμε τα καθαρά είναι οι μισές από αυτές που γράφεται

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία