Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Πληρωμές

Μέσα στον Ιανουάριο αρχίζει η εξόφληση ΟΠΕΚΕΠΕ για παλιές εκκρεμότητες

Από τον Ιανουάριο του 2023 θα ξεκινήσει σταδιακά η καταβολή παλαιότερων αποζημιώσεων, με τις πρώτες πιστώσεις να αφορούν το 2014, όπως διαβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Ευάγγελος Σημανδράκος τον βουλευτή Γιάννη Πασχαλίδη στο πλαίσιο συνάντησης εργασίας.

opekepe_pliromes

4862
2
Αναλυτικότερα, μέσω ανακοίνωσής του, ο  Βουλευτής Π.Ε Καβάλας και Θάσου της Ν.Δ. Γιάννης Πασχαλίδης ενημερώνει τους ενδιαφερομένους σχετικά με την συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, κ Ευάγγελο Σημανδράκο, και αφορούσε την καταβολή παλαιότερων αποζημιώσεων σε αγρότες

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο πρόεδρος διαβεβαίωσε τον βουλευτή πως η καταβολή των αποζημιώσεων στους δικαιούχους θα αρχίσει από τον Ιανουάριο του 2023 και θα αφορά το έτος 2014. Στην συνέχεια, θα αποζημιωθούν οι δικαιούχοι των επόμενων ετών. Σκοπός του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να καταβληθούν οι αποζημιώσεις που αφορούν τα έτη 2014-2021.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε σχετικά: «Δεν ξεχνάμε κανέναν. Είμαστε εδώ και για να διορθώσουμε καταστάσεις που παραλάβαμε. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο για τις διαβεβαιώσεις και τις προσπάθειές του».


Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

07-12-2022 00:56George

Με εμάς από το 2009 τι γίνεται θα πάρουμε τπτ

Απάντηση Συνολικές απαντήσεις (1)
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία