Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Πολιτισμός

Μειώθηκαν οι επισκέπτες στα μουσεία, αλλά αυξήθηκαν οι εισπράξεις

Μείωση 5,5% στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας, αλλά αύξηση των εισπράξεων κατά 6,6%, τον Μάρτιο φέτος, κατέγραψε η ΕΛΣΤΑΤ NEWSROOM

shutterstock_1063335011-thumb-large-760x475

20
0

Μειωμένα ποσοστά στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας μας καταγράφηκαν για τον Μάρτιο, ωστόσο οι εισπράξεις αυξήθηκαν.

Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, μείωση της τάξης του 5,5% σημειώθηκε στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας τον Μάρτιο του 2019, ενώ μειώθηκαν και οι επισκέπτες ελεύθερης εισόδου κατά 14,8%.

Ωστόσο, αυξήθηκαν οι εισπράξεις κατά 6,6%. Το α' τρίμηνο, παρατηρείται αύξηση 1,6% στους επισκέπτες των μουσείων και μείωση κατά 4,6% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου, ενώ οι εισπράξεις παρουσίασαν αύξηση 12,4%.

Σύμφωνα επίσης με την ΕΛΣΤΑΤ, στους αρχαιολογικούς χώρους υπήρξε τον Μάρτιο αύξηση των επισκεπτών κατά 0,8%, μείωση των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 8,1%, ενώ οι εισπράξεις παρουσίασαν αύξηση 12,5%.

Το α' τρίμηνο, παρατηρείται αύξηση των επισκεπτών κατά 1,9% και μείωση κατά 0,5% των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου, ενώ οι εισπράξεις παρουσίασαν αύξηση κατά 8%.

 

Πηγή: lifo.gr

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία